Sportska kolekcija za besprijekoran stil

Razvojem inovacija koje su predane očuvanju okoliša Stella McCartney i adidas nastavljaju svoju suradnju novom proljetnom kolekcijom za žene. Funkcionalni sportski artikli napravljeni su od 70% recikliranih materijala za žene koje vole odjeću vrhunskih performansi, ali i besprijekoran stil.

sportska-kolekcija-stella-mccartney-1

Stella McCartney i adidas ovo proljeće predstavljaju novu kolekciju pod nazivom »Change Creators« s misijom kreiranja pozitivnih promjena koje će utjecati na bolju budućnost. “Vjerujem kako svi imamo odgovornost u kreiranju budućnosti kakvu želimo.

sportska-kolekcija-stella-mccartney-2

Ovu ideju podržava i adidas, zbog čega nastavljamo raditi i rasti skupa. Više od desetljeća razvijamo našu misiju održivosti nalazeći nove načine kreiranja kako bi žene mogle nositi sportsku odjeću u kojoj ne samo da dobro izgledaju već se u njoj i dobro osjećaju.“- poručila je Stella McCartney.

sportska-kolekcija-stella-mccartney-3

Nova adidas by Stella McCartney kolekcija bazira se na udobnim artiklima koji pružaju punu podršku za vrijeme intenzivnih treninga. Futuristički održivi komadi odjeće i obuće izrađeni su od 70% recikliranog materijala što je najviši postotak recikliranog materijala u svim dosadašnjim kolekcijama.

sportska-kolekcija-stella-mccartney-4

Novost u proljetnoj kolekciji su prve tenisice sa strukturom mreže Alphaedge 4D napravljene s fleksibilnim i prozračnim materijalom LYCRA FITSENSE+. Ova tenisica povezuje vrhunsku tehnologiju i brigu za okoliš u proizvod odličnih performansi.

Novu adidas by Stella McCartney kolekciju možete pronaći u adidas trgovini u Ilici 21.

Uz dopuštenje: Dialog komunikacije (sve fotografije)