Nova poliklinika SUPERIORA predstavljena javnosti

U Zagrebu je otvorena i predstavljena nova poliklinika SUPERIORA koja se bavi kirurškim i internističkim djelatnostima. Raspolaže i s mogućnošću kratkotrajnog postoperativnog zbrinjavanja, što znači da se osim malih, u poliklinici izvode i zahtjevniji operativni zahvati.

Domaćica i vlasnica poliklinike Superiora dr. Merica Veir pozdravila je prisutne i predstavila neke kirurške i nekirurške zahvate i metode pomoću kojih svaka žena i muškarac može poboljšati svoj izgled, popraviti i otkloniti određene manje zdravstvene probleme ili estetske nedostatke.

U Superiori obavljat će se klasični tretmani kao npr: skidanje bradavica, korekcija ožiljaka, korekcija kapaka, tretmani filerima i botox tretmani te tretmani matičnim stanicama. Iz područja estetske kirurgije obavljat će se korekcija tijela, grudi i glave i tajlanski facelifting.

Superiora dr.Veir Merica

Također, predstavljeni su zahvati – tretmani laserom, liposukcija, labioplastika, vaginoplastika, abdominoplastika, PRP terapija vlasišta, ubrizgavanje pištoljem, blefaroplastika, rinoplastika, terapija matičnim stanicama. Obavljat će se internistički i kardiološki pregledi te nefrološki i endokrinološki pregledi.

Kao svoju posebnost, poliklinika Superiora nudi uslugu hormonalne terapije za sve disbalanse (gubitak kose, dlakavost, nesanica, suhoća očiju, suhoća vagine, paradentoza, impotencija, debljina, poremećaj štitnjače, akne, policistični jajnici, menopauza …

Superiora sala

Posebna pozornost posvetila se jednoj kod nas dosta nepoznatom estetskom zahvatu točnije poznatijem kao Tajlandski facelifting. Radi o nekirurškoj i potpuno bezbolnoj metodi pomlađivanja kože i potkožja – najpopularnijoj drevnoj istočnjačkoj metodi pomlađivanja staroj preko 200 godina.

Ovaj zahvat izvodi se resorptivnim nitima koje se iglicama uvode u potkožje gdje izazivaju reakciju tipa stvaranja vezivnog tkiva. Sam efekt je vidljiv odmah, ali se zbog stvaranja novog veziva u potkožju poboljšava tijekom sljedećih šest mjeseci te zadržava tri do četiri godine.

Predstavljen je i stručni tim liječnika u sastavu: dr.Merica Veir, specijalist interne medicine, suspecijalist kardiolog; Tamara Petrović, specijalist plastične i rekonstruktivne kirurgije, Slavko Miklić, specijalist interne medicine, Neven Starčević, specijalist opće kirurgije radi na traumatskim ozljedama, Mirjana Mirić, specijalist anestezije i reanimacijske medicine i Renata Ramuščak, medicinska sestra.

Superiora

Tendencija je, kako kaže dr. Veir, prvenstveno biti educiran u skladu sa suvremenim svjetskim postignućima, donositi i primjenjivati nova znanja estetske, korektivne, opće kirurgije te liječenja internističkih bolesti, pogotovo endokrinih hormonalnih poremećaja.

Poliklinka Superiora svoju viziju vidi u pružanju vrhunske usluge koristeći najmoderniju tehnologiju i metode uz koje ne vrijedi tvrdnja “za ljepotu se mora patiti”.

Superiora

Sve o uslugama, tretmanima i zahvatima može se pratiti putem društvenih mreža Facebook i Instagram i internetskih stranica poliklinike: Poliklinika Superiora

Facebook Like Button