Nova raskošna i ekskluzivna serija Sisi, epizode posvećene najdražoj carici u povijesti

Pogledajte novu raskošnu seriju o carici Sisi, ali s modernim pogledom na priču o sazrijevanju mlade djevojke koja je postala najdraža vladarica Habsburškog Carstva te legenda na filmskom platnu.

Ovog prosinca na programu Epic Drama, poznatom po najboljim međunarodnim kostimiranim dramama, stiže – Sisi, nova raskošna serija u šest epizoda produkcijske kuće Story House.

sisi-serija-1

Prestižna serija o carici Sisi donosi nov i moderan pogled na život mlade žene vrlo bistrog uma i prepuna života, koja je postala carica Habsburškog Carstva, ušla u političku povijest i postala kultna ličnost koju su opisivali u mnogim filmovima.

Ulogu carice Elizabete, čiji je fikcionalni lik 1950-ih godina besmrtnim učinila njemačko-francuska glumica Romy Schneider, sada tumači nadarena švicarsko-američka glumica Dominique Devenport (Noćni vlak za Lisabon).

Priča o toj neobičnoj članici vladarske obitelji već dugo fascinira publiku, a sad je stigao trenutak da osvoji srca i umove novog naraštaja u ovoj novoj i ambicioznoj ekranizaciji ispričanoj s modernog gledišta.
Sisi je raskošna, očaravajuća i relevantna serija, koja će svoju ekskluzivnu premijeru doživjeti ovog prosinca samo na programu Epic Drama.

sisi-serija-2

Prvu i drugu epizodu serije Sisi premijerno prikazujemo u nedjelju, 26. prosinca 2021., u 21:00 sat, treću i četvrtu epizodu u nedjelju, 2. siječnja, u 21:00 sat, a petu i šestu epizodu 9. siječnja, također u 21:00 sat 2022. godine.

Pogledajte prvi trailer veličanstvene serije Sisi

Kratak sadržaj svih epizoda serije Sisi

Kao prva europska superzvijezda, Sisi sada ulazi u novo doba ovom fascinantnom pričom prepunom intriga i žudnji. Bezbrižna tinejdžerica zaljubljuje se do ušiju u moćnog i poželjnog muškarca, cara Franju, kojeg tumači njemački glumac Jannik Schümann (Center of My World, Charité).

No on ima i svoju skrivenu mračnu i opasnu stranu: ljubav koja se nije smjela dogoditi. Sisi mora donijeti odluku i odlučuje prihvatiti izazov. U ovoj priči o sazrijevanju prerasta u samouvjerenu, modernu ženu koja može donositi teške odluke, nositi se s gubitkom, a u konačnici i samostalno obnašati ulogu carice.

U središtu je priče odnos između carskog para, a Sisi, znana i kao najljepša žena Europe, bori se protiv strogog, pa čak i okrutnog dvorskog režima, kao i za svoje ideale. S druge strane Franjo, ljubav njezina života, muškarac je čije emocije i osjećaje sputava fasada strogog i brutalnog vladara Austrougarskog Carstva.

sisi-serija-3

Glumica Dominique Devenport za svoju najnoviju ulogu u seriji Sisi kaže: „Dok razmišljam o Sisi, ne vidim osobu kakvu sam zamišljala, nego svojevrsni spomenik, na pijedestalu i obavijen mitovima. Sretna sam što imam prigodu podariti joj svoje tijelo i glas te je predstaviti kao ljudsko biće: mladu ženu s velikim snovima i snažnim osjećajima, koja se bori za svoje vrijednosti.“

Glumac Jannik Schümann je za svoj lik u seriji rekao: „Kod uloge Franje osobito mi je uzbudljiva i izazovna kompleksnost tog lika. Pronalaženje ravnoteže između neemotivnog i tmurnog s jedne strane te dopadljivog i nedužnog s druge smatram svojim najvećim glumačkim izazovom.“

Sisi je suvremena ekranizacija slavne priče o sazrijevanju carice Habsburškog Carstva, o mladim članovima vladarske obitelji rastrganim između osobne žudnje i političkih okova te o moći i ranjivosti.

Seriju će premijerno prikazati Epic Drama, s po dvije epizode svake nedjelje navečer u 21:00 sat, od 26. prosinca te još sljedeće dvije nedjelje.

Za više informacija o programu Epic Drama, posjetite www.epicdrama.hr

Uz dopuštenje: Grayling (sve fotografije)

Facebook Like Button