Nove i jedinstvene PBZ Card Premium Visa kartice

Blagdani su sve bliže, troškovi sve veći i sve ih je teže planirati.
Često ne možemo odoljeti čaroliji blagdanskih izloga pa pokoji put odlučimo kupiti i ponešto što nam nije baš nužno.

Sve to puno je lakše, ali i sigurnije uz pravog partnera, a kada je kupnja u pitanju, najbolji partner je, naravno, kartica. Premium Visa kartice objedinjuju kartične pogodnosti i usluge koje je razvio PBZ Card, lider na hrvatskom kartičnom tržištu, te prednosti i pogodnosti koje donosi Visa.

božić darovi pokloni

Ako već niste, pravo je vrijeme da postanete korisnik Premium Visa kartice

Jedinstveni je ovo i inovativan kartični proizvod, koji objedinjuje premium kartične pogodnosti i usluge, koje je razvio PBZ Card.

Premium Visa kartice nude premium usluge i pogodnosti, poput tehnološki najnaprednijeg beskontaktnog plaćanja, najvećih paketa osiguranja, potrošnje bez unaprijed zadanog limita, obročne otplate bez kamata i naknadna, kredita s otplatom putem kartica, pomoći na putu i mnogih drugih pogodnosti koje kao korisnik možete zatrebati.

A sve to pouzdano i sigurno

Kao korisnik kartice sudjelujete i u Premium Rewardsu, programu nagrađivanja vjernosti. Lijep je ovo način da za vlastitu potrošnju bude i nagrađeni. Dostupne su i Premium ponude uz koje imate izbor pogodnosti na odabranim prodajnim mjestima.

Uz niz benefita i pogodnosti treba se zapitati imamo li i kakvu podršku?

Naravno, na usluzi je uvijek Premium Card Service, Concierge i druge usluge posvećene zahtjevima korisnika.
Kartice imaju i dodatne pogodnosti koje donosi Visa, poput najbolje prihvaćenosti u zemlji i svijetu, najviših sigurnosnih standarda te suvremenih rješenja plaćanja.

pbz-visa-zlatko-dalic

U paleti Premium Visa kartica na raspolaganju je izbor od čak dvanaest kartičnih produkata

Svi različito trebamo, različito trošimo i u skladu sa svojim specifičnim financijskim okolnostima planiramo troškove.
Upravo zbog toga za svaku vrstu korisnika osmišljen je proizvod koji zadovoljava upravo njegove potrebe.

Od studenata, kojima je na raspolaganju kartični proizvod prilagođen njihovim potrebama, pa do obrtnika čije su financijske potrebe potpuno različite.

Puno je i onih koji, posebno u ovo blagdansko vrijeme, potrošnjom žele humanitarno djelovati.
Za njih je kreirana Visa kartica sa srcem.

putovanje

Za zaljubljenike u putovanja i otkrivanje novih, lijepih i neobičnih kultura i zemalja tu je co-brand kartica s Croatia Airlinesom.

U širokom portfelju nalaze se i kartice za mala i velika poduzeća, te Premium Visa Gold – osnovna kartica ovog portfelja, kao i kartice za one koji traže i trebaju vrhunsku uslugu i prestižne pogodnosti koje prate njihov nešto glamurozniji životni stil.

Za takve korisnike novost je i Premium Visa Platinum i Premium Visa Infinite – najprestižnija kartica na tržištu, koja nudi posve novu dimenziju ekskluzivnih pogodnosti i funkcionalnosti.

Kako bi aktivirali svoju Premium Visa karticu, podigli gotovinu ili dobili autorizaciju troškova, potreban je PIN. Jako je važno zapamti svoj PIN jer je on jedini put da pravilno i bez prepreka uživate u svim pogodnostima koje vaša kartica nudi. Ako želi, korisnik može PIN promijeniti na bilo kojem bankomatu Privredne banke Zagreb.

pbz-visa-luka-modric-1

Kada je sigurnost u pitanju, a to nam je svima posebno bitno kada je novac u pitanju, Premium Visa kartice i ovdje je imala visoke standarde i omogućila svojim korisnicima mirnu potrošnju i planiranje troškova.

Premium Visa kartice osigurane su Verified by Visa uslugom koja unutar 3-D Secure sustava pruža najveću razinu zaštite od zloupotrebe kartice za kupnju na online prodajnim mjestima.

Još je jedna usluga vrlo praktična

My Way korisnicima omogućuje pregled i ispis računa iz prethodnih razdoblja, pregled nefakturiranih troškova i uplata, promjenu osobnih podataka te uvid u stanje Premium Rewards bodova.
Brzo i praktično uvijek ćete moći pristupiti podacima vezanim uz aktivnosti na vašoj kartici.

Veliki je izbor posebnih ponuda na prodajnim mjestima odabranih partnera koji će kupnju učiniti jednostavnim i ugodnim iskustvom što je još bitnije i u vrijeme blagdana, kada svi trošimo više nego u nekim drugim mjesecima.

Od raznovrsnih popusta, obročne otplate bez kamata i naknada na velikom broju prodajnih mjesta, darova uz kupnju za određeni iznos ili određene artikle, odabrani proizvodi na posebnim akcijama za korisnike Premium Visa kartica i slično.

Iskoristite pogodnosti koje Vam nudi Vaša Premium Visa kartica i neka kupnja bude ono što bi i trebala biti – pravi užitak.

Nove korisnike Premium Visa kartice očekuje posebna pogodnost – bez plaćanja upisnine i članarine za prvu godinu korištenja za pristupnice zaprimljene do 31.12. ove godine.