Novi brand tenisica koji ćete staviti na Wish listu

Izlog želja obojan je u mint zelenu, nježno rozu i lavanda ljubičastu boju.

Iako rođen s rock and roll stavom, poznati kalifornijski brend Mark Nason Los Angeles, ove je sezone osmislio kolekciju tenisica koja će posebno razveseliti ljubiteljice ponešto drugačijeg modnog izričaja.

Ove sezone doći će na svoje sve djevojke i žene koje na prvo mjesto stavljaju ženstvenost i romantičan izgled.

Mark Nason Los Angeles By Skechers 4

Poznat po značajkama dizajna koji kao da je ispred svog vremena, brend je udružio snage sa Skechersom, sinonimom za udobnost, te je tako nastao Mark Nason Los Angeles By Skechers, brend koji će se onima koji se smatraju modno osviještenima, ubrzo naći na popisu želja.

Mark Nason Los Angeles By Skechers 7

Mint zelena, nježno roza, lavanda ljubičasta i crna neke su od boja nove kolekcije, ekskluzivno dostupne u ShoeBeDo dućanima, napravljene od pomno biranih premium materijala.

Asortiman uključuje modne casual i sportske tenisice, koje sadrže sustav „disanja“, kao i memorijsku pjenu, što garantira najveću moguću udobnost.

Mark Nason Los Angeles By Skechers 11

No, osim na udobnosti, kolaboracija brendova donosi i jedinstvane detalje na svakom modelu tenisica; od velikih mašni do obojenih potplata, što će zasigurno biti izvor inspiracije za kul stajlinge, koji će preplaviti ulice s prvim jesenskim danima.

Mark Nason Los Angeles By Skechers 8

Facebook Like Button