Novi miris Black Opium Floral Shock

Novi miris Black Opium Floral Shock i nova maskara s efektom lažnih trepavica THE SHOCK.

Poput rikošeta, šok vam u valovima prožima tijelo, razbuđujući sva osjetila.
Osvježavajući i energizirajući Black Opium Floral Shock šokira poput mirisne cvjetne eksplozije, hladi poput jutarnje rose i razbuđuje poput prvog gutljaja espresa. Val senzualnosti.
Njegov odvažni makeup ‘partner u zločinu’ je Mascara Volume Effet Faux Cils THE SHOCK, šokantno gusta i nadasve seksi maskara koja obavija trepavice prekrasnom tamnom nijansom. Savršena tehnologija i preciznost nanošenja rezultiraju gustim, voluminoznim i očaravajućim trepavicama.
Dok miris odražava suptilnu senzualnost koja podsjeća na glatkoću svile, maskara donosi odvažan i surov intenzitet.

Miris i izgled s potpisom: potpuni kontrast, poput svjetlosti i tame, a opet u savršenom skladu.

TAKTIKA ŠOKA
ŠOK OD DOSAD NEVIĐENOG
Black Opium Floral Shock – samospoznaja koja oduzima dah; snažan val intenzivne senzualnosti; britka svježina koja obara s nogu i potiče žudnju. Slasno neodoljiva, prepoznatljiva baza mirisa Black Opium u najnovijoj inačici Black Opium Floral Shock donosi novi osvježavajući val cool profinjenosti.
Mascara Volume Effet Faux Cils THE SHOCK – tamna, intenzivna i očaravajuća maskara The Shock branda YSL Beauté donosi nevjerojatno odvažan izgled i dosad neviđenu pokrivenost, već od prvog poteza. Nevjerojatno guste i duge trepavice uokviruju magnetično privlačne i senzualne oči za odvažan, moćan i opasno seksi izgled.

TAJNE FORMULACIJE
Black Opium Floral Shock – s poznatom, ali potpuno inovativnom notom kave iz originalnog mirisa Black Opium, nova inačica Black Opium Floral Shock oduzima dah jedinstvenom tenzijom između vruće erotičnosti i svježine.

shock-2 shock-1

Nova slasna svježina note frezije, nježno-zeleni citrusni akord bergamota i delikatna aroma slatke kruške obavijeni su snažnom senzualnošću zlatne gardenije i apsoluta cvijeta naranče. Topao poput iznenadne zrake sunca na prozorskom staklu usred zime, ovaj je miris očaravajuće senzualan.
No uživanju u toplini prethodi šok ledenog akorda espresa koji je zaštitni znak originalnog mirisa Black Opium, a potom zavodljiva i zagonetna nota bijelog mošusa, poput iznenađujuće zrake bijele, blistave svjetlosti. Miris pruža nevjerojatno ugodan osjećaj tajnovitosti i osvježenja. Otpor je uzaludan, a povratak neizbježan.

Mascara Volume Effet Faux Cils THE SHOCK – inspiracija: gusta, crna površina mokrog, grubog asfalta; cilj: jedinstvena, patentom zaštićena formula.

Gušća od svih dosadašnjih maskara YSL Beauté, inovativna tekstura glatko klizi po trepavicama, bez stvaranja grudica, u trenu im donoseći dramatičan volumen i besprijekoran izgled od korijena do vrhova. Dostupna je u tri nijanse: Noir Asphalte – prodorna, mat crna; Bleu Underground – smoky tamnoplava i Bourgogne Brut – prodorna crveno-smeđa s crnim podtonovima.
Gotovo je bestežinska, što omogućava savršenu gradaciju slojeva, s time da se svi „stapaju“ u jedan, pružajući trepavicama dramatičan volumen i definiciju.
Ova postojana maskara koja se jednostavno nanosi novi je neizostavan dodatak za sve profinjene poklonice urbanog stila.

black-opium

OČARAVAJUĆE BOČICE
Black Opium Floral Shock – riječ je o kultnoj reinterpretaciji Cassandre, s prepoznatljivim karakteristikama mirisa Black Opium odjevenim u crne šljokice na pozadini purpurnih kristalića leda, poput kaleidoskopskog zrcala. Prepoznajete li se u odrazu? Ili verziju sebe kakvu još niste upoznali?
Neposredno po otvaranju kutijice slijedi pozitivan šok. Dragocjena ružičasta tekućina blista kroz bočicu ukrašenu crnim šljokicama poput vrućih zraka sunca. Jednostavno vas vuče da je primite: prsti se poigravaju hrapavom i hladnom svjetlucavom površinom, kao da tragaju za toplim eliksirom koji se krije unutra. Kolekcionari će je smatrati dragocjenom poput dragulja iz chic krune urbane žene.
Mascara Volume Effet Faux Cils THE SHOCK – od sjajnog čepa u metalik nijansi ružičastog zlata do crne i metalik ružičaste tube, slavi šokantnu inovativnost zamjetnu već na prvi pogled.

Tehnološki savršena četkica šira je od standardnih. Zaobljenog je i simetričnog oblika, a donosi i inovaciju – četiri utora spremnika. Svakim umakanjem štapića u tubu, spremnici se pune maksimalnom količinom formule. Potez za potezom, trepavice dobivaju upravo optimalnu dozu maskare za veći volumen no što je ijedna maskara prije iz linije YSL Beauté uspjela postići. Šokirajte sve oko sebe svakim treptajem!

ZAŠTITNO LICE MIRISA BLACK OPIUM
Oči ukrašene maskarom The Shock intenziviraju njezin pogled. Korača kišnim ulicama tijekom uzbudljive noći u jednom od gradova jugoistočne Azije. Opažamo neonski osvjetljena vrata. Dizalo koje juri prema gore. Tek što zakorači u noćni klub, zapazi zgodnog stranca. Samo kap mirisa Black Opium Floral Shock dovoljan je da privuče brojne obožavatelje i da započne igra zavođenja.

Edie Campbell, zvijezda kampanja za miris Black Opium, ponovno je u središtu pozornosti, ovaj put kao zaštitno lice novog parfema Black Opium Floral Shock Eau de Parfum i maskare Mascara Volume Effet Faux Cils THE SHOCK. Ali o kojoj je Edie riječ? Koračajući u noć, izmjenjuje svoju mračnu stranu s intimnijom verzijom sebe. No uvijek ostaje snažna i neovisna te niti u jednom trenutku ne posumnjamo u to da zna što želi i koga želi. Njezin se odraz prelama u zrcalima i ostavlja neizbrisiv trag, u skladu s ciljem kampanje.

Uz dopuštenje: L’Oréal Adria (sve fotografije)

Facebook Like Button