Novi Moschino ženski miris

Nakon putovanja po svijetu, dobivanja nekih od najvećih, prestižnih nagrada i priznanja u više od 20 godina povijesti, Moschino Cheap & Chic vraća se više moderan nego ikad, predstavljajući novi, SO REAL, miris za nju.

so-real-cheap-and-chic-moschino-2

„Oliva“ je još jednom spremna pojaviti se na međunarodnoj sceni i označiti novu prekretnicu. Zvijezda živahnog i veselog mirisa u ikonskoj Cheap & Chic bočici, SO REAL nosi ekskluzivnu Moschino haljinu dizajniranu od strane kreativnog direktora Jeremy Scotta.

SO REAL CHEAP & CHIC MOSCHINO, miris koji je ironičan i zabavan samo onako kako Moschino to najbolje zna!

so-real-cheap-and-chic-moschino-1

BOČICA I PAKIRANJE

Bočica vjerno prati besprijekornu siluetu i tradicionalan „Oliva“ oblik iz kolekcije Cheap & Chic. Prepoznatiljiva i nagrađivana diljem svijeta za moderan i inovativan dizajn. SO REAL nosi obojanu, transparentnu haljinu koja privlači pažnju ikonskom simbolikom dizajnera Jeremy Scotta.

Kutija također preuzima simboliku haljine i omotana je zlatno obojanom vrpcom koja daje dodir elegancije i profinjenosti.

MIRIS

Moschino SO REAL CHEAP & CHIC je olfaktorna kreacija napravljena sa potpuno inovativnim sastojcima. Otvaranje mirisa je osvjetljeno notama gorke naranče u pratnji slasne mandarine. Sorbet od maline i crnog ribiza zaokružuje citrusnu baladu.

Ružičasti božur otvara ples sa laticama jasmina, sunčan i prozračan uz cvjetove magnolije. Živahna cvjetna alkemija prenosi nas do neodoljive baze koja sadrži note cedra, hrastovog mošusa i ambroxana.

SO REAL CHEAP & CHIC MOSCHINO poziva nas u svoj čaroban svijet.

LINIJA ZA NJEGU TIJELA

SO REAL CHEAP & CHIC MOSCHINO zaokružuje svoj asortiman ponude s ekskluzivnom, parfumiranom linijom za njegu tijela.

Hidratantna kupka i gel za tuširanje te losion za tijelo za sve tipove kože, za svakodnevnu upotrebu.

Uz dopuštenje: Martimex (sve fotografije)

Facebook Like Button