Novi muški miris kuće Yves Saint Laurent, Y

Y nije priča o muškarcu, nego o generaciji muškaraca koje vode strast dok hrabro pronalaze svoj put. Od nadahnuća, preko marljivog rada i suradnji, do samoostvarenja i uspjeha.

Mirisni nektar predstavlja upečatljivu osobnost Y muškarca: gornje su note svježe i jasne, a u baznim notama i u srcu mirisa snažne i senzualne.

Y je muški fougere prožet kontrastima.

Y simbolizira inovativan duh mladosti, te je posveta osnivaču branda, Yves Saint Laurentu koji je bio poznat po odvažnoj, neustrašivoj i kreativnoj viziji.

Miris se ne naslanja na tradiciju, ali joj iskazuje poštovanje, te utjelovljuje novu viziju YSL muškarca koji prihvaća različitosti i promiče kreativnost. #THATSY

y-1

Trojica svestranih muškarca tvore Y tim naprednih i marljivih ambasadora koji s dozom elegancije utjelovljuju nesputan kreativan duh novog mirisa YSL kuće.

Oni su Loyle Carner (dvadesetdvogodišnji reper iz južnog Londona poznat po autentičnim tekstovima i velika hip hop nada), Alexandre Robicquet (poduzetnik i znanstveni istraživač umjetne inteligencije iz Pariza; jedan od osnivača platforme Crossing minds), te David Alexander Flinn (dvadesetdevetogodišnji kipar, filmaš, model iz New Yorka).

Vodeći se ovim inspirativnim uzorima, željeli smo prenijeti duh o samoostvarenju, radu i marljivosti i na lokalnoj razini, te stoga predstavljamo trojicu zanimljivih muškaraca koji utjelovljuju Y muškarca.

Uz dopuštenje: L’Oréal Adria (sve fotografije)

Facebook Like Button