Novi Prada ženski parfem začinit će Emma Watson

Prada beauty jučer je objavila da će glumica, aktivistica i UN-ova ambasadorica dobre volje za žene Ema Watson predvoditi kampanju za novi ženski miris koji uskoro dolazi na tržište, a koji će diljem svijeta biti predstavljen 22. kolovoza 2022.

ENGLESKA GLUMICA EMMA WATSON PREDVODIT ĆE KAMPANJU ZA NOVI ŽENSKI MIRIS BRENDA PRADA

Watson će u svojoj prvoj suradnji s brendom debitirati i kao redateljica kratkog reklamnog filma za miris, dok će fotografkinja Harley Weir snimiti fotografije za kampanju za tisak.

Emma Watson je kao žena neosporive inteligencije, dinamične elegancije i višedimenzionalne autentičnosti pravo utjelovljenje originalnog i inovativnog ženskog mirisa brenda Prada. Ispisuje nova pravila ženstvenosti popraćena neprekidnom evolucijom zbog koje je drugačija svakog dana, ali uvijek vjerna sama sebi.

Njezina duboka povezanost s društveno angažiranom generacijom koja zagovara promjene i osnaživanje čini je ženom koju je nemoguće smjestiti unutar okvira te ona svoj utjecaj upotrebljava kako bi nadahnula i potaknula osobe neovisno o njihovoj dobi ili spolu: drugim riječima, utjelovljenje je inovativnog i uključivog duha novog ženskog mirisa Prada.

glumica emma watson

„Prada oduvijek nadilazi tradicionalne modele i arhetipove ideala ljepote te je brend prepoznatljiv po slici ženstvenosti koja propitkuje društvene konvencije. Zadovoljstvo mi je što mogu sudjelovati u stvaranju kampanje i predstavljati miris osmišljen na temelju filozofije slobode i inicijativa održivosti, sve to na zaista iskren i značajan način.”
izjavila je Emma Watson, glumica i aktivistica

„Emma Watson odiše snažnom elegancijom i pažljivim, angažiranim duhom zbog kojeg odlučno stremi k pozitivnoj evoluciji i na taj način savršeno utjelovljuje novi ženski miris brenda Prada. Širok opus njezinog rada, od glume do aktivizma, i više je nego nadahnjujuć te je svaki pojedinačni dio iskaz njezine autentičnosti i vještine pobuđivanja emocija, kao i obraćanja mladoj i angažiranoj generaciji koja zahtijeva autentičnost.”
– Yann Andrea, glavna direktorica međunarodnog odjela Prada Beauty

Brend Prada Beauty surađuje s Emmom Watson i platformom Good On You kako bi poboljšao svoju održivost, etičko postupanje i prakse objavljivanja.

Uz dopuštenje: Loreal Hrvatska

Facebook Like Button