Upoznajte novo lice ruža Guerlain Rouge G

Poklopac ruža za usne može biti primjer kreativne slobode, dokazali su u Guerlainu i predstavili inovaciju u dizajnu Rougea G.

Dizajn poklopca ruža za usne Rouge G potpisuje poznati dizajner nakita Lorenz Bäumer koji je zaslužan za novo ruho ovog nezamjenjivog stanovnika kozmetičke torbice. Uz nevjerojatne kombinacije nijansi ruža, od sada imamo mogućnost same birati dizajn poklopca s ogledalom koji nam se najviše sviđa.

guerlain_roug18_109h_width4_reflets

Guerlain Rouge G visoko je pigmentirane teksture koja sadrži mikro-čestice kristala, što mu osigurava satenski finiš i potpunu pokrivenost. Zahvaljujući sferama hijaluronske kiseline, maslacu manga i ulju jojobe, hrani usne, čineći ih glatkima i punima.

Ruž za usne Rouge G dostupan je u 30 vibrantnih nijansi, dok je najnoviji dizajn poklopca moguće odabrati između 15 različitih uzoraka, među kojima će se zacijelo naći idealan za svaku osobnost.

guerlain-1 guerlain-2

Luksuzno mjesto predstavljanja bila je jahta „Guerlain“, usidrena na Zapadnoj obali u Splitu, na kojoj su se u opuštenoj atmosferi okupila i brojna poznata imena poput Anamarije Asanović, Gabrijele Budimir, Vedrane Ilić i Horvata Čaglja. Neki od njih su se prepustili vještinama Gouerlainovog vizažista Anthonyja Chasseta, koji ih je upoznao s najnovijim make-up trendovima sezone.

guerlain-3 guerlain-4

Uz dopuštenje: Sintagma media (sve fotografije)

Facebook Like Button