O menopauzi bez tabua

U prekrasnom ambijentu zagrebačkog Velveta, održana je promocija knjige ‘Moja menopauza’, koju potpisuje skupina vrsnih stručnjaka – liječnika, nutricionista, pobornika alternativnih metoda liječenja i življenja.

Moja menopauza

Promociju knjige došle su podržati i književnica Sanja Pilić, TV voditeljica Danijela Trbović, modna agentica Tihana Harapin Zalepugin te pjevačica i voditeljica Sanja Doležal koja je ujedno i zaštitno lice brenda Femipause tvrtke Pharmas, pokrovitelja ove knjige.

Moja menopauza

O prvim simptomima menopauze, kao i o hormonlanoj terapiji, kao jednom od načina ublažavanja simptoma, govorila je autorica knjige dr. Vesna Stepanić, specijalistica ginekologije i opstetricije, dok je nutricionist Nenad Bratković, govorio o važnosti prehrane kojom se može, ne samo održati vitku liniju, već i utjecati na regulaciju hormona.

moja-menopauza-2

Knjiga ‘Moja menopauza‘ donosi pravu istinu o hormonalnoj terapiji, oko koje se u javnosti mogu čuti oprečna mišljenja, kao i cjelovit plan prehrane (s receptima), tjelovježbe i njege, što bitno može prodonijeti tomu da menopauzu dočekamo, ali i ispratimo bez tegoba. Dostupna je na svim kioscima Tiska.

Uz dopuštenje: PR365 (sve fotografije)

Facebook Like Button