Opium

Poznati svjetski stilist za kosu Juha-Matti Manninen posjetio zagrebački frizerski studio Opium.

Juha-Matti Manninen, svjetski poznati Style Master Kevina Murphyja, došao je u dvodnevni posjet Zagrebu. Nakon održane Learn.Me edukacije, kojoj je prisustvovala i Opiumova kreativna direktorica Tea Matičević, posjetio je frizerski studio Opium.

Zagrebački frizerski studio Opium imao je čast ugostiti Juhu-Mattija Manninena, svjetski poznatog stilista za kosu, odnosno Style Mastera, za Kevin Murphy.

opium-1

Manninen je iz Finske potegao čak u Zagreb kako bi održao edukaciju naziva Learn.Me u sklopu edukativnih programa Kevina Murphyja, kojoj je prisustvovala i kreativna Opiumova direktorica Tea Matičević.

Tea Matičević je Kevin Murphyjeva ambasadorica i buduća edukatorica, a Opium frizerski studio koji u svom kreativnom radu koristi Kevin Murphyjeve proizvode i tehnike što je Juhi-Mattiju bio i više nego dovoljan razlog da s radošću prihvati poziv i posjeti Opium.

S Teom i njenim timom proveo je neko vrijeme razgovarajući o stylinzima i tehnikama koje su trenutno popularne te promatrao Teu kako vješto barata Kevin Murphyjevim Helix škarama, najboljim škarama za šišanje na svijetu, čija je ponosna vlasnica postala na nedavno održanoj edukaciji Kevin Murphyja Cut.Me u Belgiji.

opium-2

O Juhi-Mattiju
Svoj frizerski put Manninen je započeo 2004. godine radeći u high-end frizerskim salonima u Finskoj. Kreativnom timu Kevina Murphyja se pridružuje 2011. godine. Odlike vrhunskog frizera te sjajnog edukatora i pedagoga dovele su ga do današnjeg statusa Style Mastera u timu Kevina Murphyja. Do sada je Juha-Matti radio s poznatim svjetskim časopisima, na poznatim filmovima, kao i tjednima mode u Londonu, Stockholmu i Kopenhagenu. Kada je časopis Harpers Bazaar slavio svoju prvu godišnjicu u Varšavi, Juha-Matti je bio prvi izbor za prevodnika njihova frizerskog tima.

Uređivao je kose brojnim finskim poznatim osobama, na filmskim setovima, a njegovoj karijeri svakako treba dodati i činjenicu da je radio na finalu izbora za Miss svijeta u Londonu.

Uz dopuštenje: Drimia (sve fotografije)