Opustite se uz zabavne komedije, tople drame i romantične filmove

Novi filmovi prepuni su holivudskih zvijezda i idealni za leptiriće u trbuhu. Opustite se uz zabavne komedije, tople drame i romantične filmove s nekim od najpoznatijih glumaca današnjice.

Anne Hathaway, Ellen Page, Sarah Jessica Parker, Chloë Grace Moretz, Ewan McGregor, Mark Whalberg, Daniel Craig i Dennis Quaid samo su neke od poznatih holivudskih zvijezda čije uspješne filmovove možemo gledati tijekom lipnja.

01-smart-people

Zvjezdana glumačka plejada u filmu Lumeni (Smart People)

07-smart-people
Američka komedija Lumeni (Smart People) prepuna je zvjezdane glumačke postave poput Dennisa Quaida, Ellen Page i Sarah Jessice Parker.

Stari profesor Lawrence (Dennis Quaid) postao je ogorčeni ekcentrik nakon smrti supruge. Otuđio se od sina, a kćer je (Ellen Page) pretvorio u karijeristicu bez prijatelja. Kad pomisli da je shvatio sve o životu, zaljubi se u svoju bivšu studenticu (Sarah Jessica Parker) i njegov se život preokrene.

Anne Hathaway u filmu Priča o Jane Austin

09-becoming-jane
Romantična drama Priča o Jane Austin (Becoming Jane) biografski je portret spisateljice Jane Austen prije nego što je poslala slavna.

Radnja filma, s Anne Hathaway u glavnoj ulozi, smještena je u 1795. godinu, kada mladoj Jane roditelji žele dogovoriti materijalno siguran brak s osiguranim društvenim statusom. Unatoč naporima, Jane se zaljubljuje u mladog Irca, a romansa donosi brojne rizike.

Ewanom McGregorom u komedijama Sasvim malo ubojstvo i Puna kapa

Britanska komedija drama Puna kapa (Brassed Off), s mladim Ewanom McGregorom u glavnoj ulozi, idealan je film za proljetne leptiriće. Film inspiriran istinitim događajima, priča o glazbenom sastavu rudara i njihovim borbama protiv zatvaranja rudnika.

03-brassed-off

Sasvim malo ubojstvo (Shallow Grave) britanska je kriminalistička komedija, također s Ewanom McGregorom u glavnoj ulozi.
Ovaj je film redateljski prvijenac Dannyja Boylea (Trainspotting, Slumdog Millionaire) i prvi McGregorov dugometražni film. Računovođa, liječnik i novinar napokon pronađu novog cimera, ali moraju smisliti što će napraviti s njim kad ga pronađu mrtva.
Tenzije između trojca rastu, a priča će ih odvesti u mnogo nevjerojatnih pravaca.

Daniel Craig u indie komediji Hotel Splendide/
05-hotel-splendide
Genijalnog Daniela Craiga gledajte u britanskoj indie crnoj komediji Hotel Splendide.

Film prikazuje obitelj Blanche koja vodi liječilište na otoku na koji se može doći samo trajektom. Nakon smrti majke koja je sve vodila, djeca pokušavaju voditi liječilište.

Ubrzo na otok nenajavljeno dolazi Kath, bivša kuharica u koju je zaljubljen jedan od sinova. Njezinim dolaskom vode se uzburkaju, a obiteljski posao okrene se naopačke.

Mark Wahlberg kao poznati nogometaš u filmu Nepobjedivi (Invincible)

06-Invincible
S Markom Whalbergom u glavnoj ulozi, Nepobjedivi (Invincible) je sportska drama inspirirana istinitim događajima.

Walhberg tumači ulogu Vincea Papalea, igrača američkog nogometa za Philadephia Eaglese.
Jednostavan i autentičan, film šalje iskrenu i pozitivnu poruku prepunu sportskog entuzijazma.

Chloë Grace Moretz i Isabelle Huppert kao neobične prijateljice u filmu Greta

04-greta
Psihološki triler Greta priča je o odnosu mlade žene i usamljene udovice koji iz prijateljstva prerasta u opsesiju.

Isabelle Huppert jedna je od najpoznatijih francuskih glumica, dok je Chloë Grace Moretz mlada američka glumica s već poduljim popisom filmskih uspješnica.

Alice Eve kao bogata udovica u filmu Med prave pčele (Bees Make Honey)

02-bees-makes-honey
Mračna komedija Med prave pčele (Bees Make Honey) kombinira elemente komedije, drame i misterije.

Alice Eve u ulozi je udovice koja u Engleskoj 1935. želi riješiti ubojstvo supruga. Organizira druženje i okuplja svoje društveno visokopozicionirane prijatelje kako bi joj pritom pomogli.

Uživajte u ovim i još mnogim drugim filmovima koji su stigli na Pickbox NOW.

Uz dopuštenje: Pickbox (sve fotografije)

Facebook Like Button