Ordinacija Arhanić

Stomatološka ordinacija dr. Alana Arhanića pruža širok spektar usluga s područja oralnog i dentalnog zdravlja zubi i usne šupljine.
Ovdje vam je na raspolaganju čišćenje zubnog kamenca i pigmenata, kirurški zahvati, kompozitni i keramički ispuni, izbjeljivanje zuba, djelomične i totalne proteze, implantati i paradontološki zahvati. Ukratko: cjelokupna stomatološka usluga.

Ljubazno osoblje ordinacije dr. Arhanića ponosi se svojom fleksibilnošću te individualnim pristupom svakom korisniku. Poslušat će vaše želje i potrebe, detaljno objasniti svaki postupak, a u radu koristiti naprednu elektronsku opremu za postizanje najoptimalnijeg rezultata. 
Medicinski tim stručnjaka predvođen stomatologom dr. Alanom Arhanićem neprestano se usavršava i prati nove trendove u industriji.

Ovdje vam je na raspolaganju intraoralna kamera kojom se snima unutrašnjost usta, s detaljnim prikazom svakoga zuba i eventualnim potrebnim postupcima. U radu koriste i digitalnu rendgensku tehnologiju, te posebne računalne aplikacije za većinu protetskih nadomjestaka – poput krunica, mostava i keramičkih ljuskica.

Stomatolozi u poliklinici rabe i minijaturne pjeskare koji obuhvaćaju aromatizirani prašak natrij-hidrogenkarbonata – a osiguravaju potpunu čistoću i bjelinu zuba. Povrh svega, cijela ordinacija je kompjuterizirana, pa se sa stomatološke stolice, te uz nekoliko klikova mišem trenutno i pravovremeno pristupa svim vašim podacima.

STOMATOLOG: DR. ALAN ARHANIĆ
SPECIJALNOST: oralna i dentalna kirurgija
KLINIKA: STOMATOLOŠKA ORDINACIJA ARHANIĆ 
LOKACIJA: Zagreb (Florijana Andrašeca 22)
KONTAKT: tel.: 01 619 6556; e-mail: alan@stomatoloska-ordinacija.net

Facebook Like Button