Ordinacija dr. Bubučić

Laserska tehnologija u liječenju boljki kože.

Dermatološka ordinacija mr. sc. Dr. Gordane Bubičić-Bajek posluje u Zadru od 1996. godine. Specijalizirana je za dijagnostiku i liječenje kožnih bolesti kod djece i odraslih kao i pravovaljano tretiranje različitih spolnih bolesti. Ovdje možete ukloniti vidljive kapilare, liječiti akne, dermaskopski pregledati madeže i druge kožne izrasline te ih odstraniti kirurškim putem ili laserskom tehnologijom.

Na raspolaganju vam je i niz procedura dermatološke kozmetologije poput uklanjanja bora injekcijama botoxa ili njihova ispuna preparatima na bazi hijaluronske kiseline. Odlučiti se možete i za kemijske pilinge, jontoforezu te različite regenerativne tretmane. 

Dr. Gordana Bubičić-Bajek svake godine odlazi na stručna usavršavanja i kongrese u Hrvatskoj i inozemstvu kako bi bila u tijeku s najnovijim medicinskim dostignućima. Njena ordinacija, pak, okuplja stručno i ljubazno osoblje, koje će riješiti svaku zdravstvenu tegobu ili estetski problem uz najvišu diskreciju. Moderno opremljen i ugodan ambijent ordinacije prilagođen je pojedinačnim željama korisnika. Poštuje se privatnost pacijenata, pa se svi pregledi i zahvati izvode po unaprijed dogovorenom terminu, i bez čekanja.

LIJEČNICA: DR. GORDANA BUBIČIĆ-BAJEK
SPECIJALNOST: dermatološka kozmetologija
KLINIKA: BUBUČIĆ-BAJEK (http://www.dermatolog-bubicic.hr)
LOKACIJA: Zadar (Veslačka ulica 6/III)
KONTAKT: tel.: 023 315 926

Facebook Like Button