Ordinacija dr. Jurišić

Dubrovačka destinacija za postizanje idealnog osmijeha. 
Stomatološka ordinacija Jurišić sa sjedištem u Dubrovniku osnovana je 1998. godine, a objedinjuje višegodišnje iskustvo i nove tehnologije s područja oralnih i dentalnih usluga. Osnovana je od strane dr. Dubravka Jurišića koji se školovao na Stomatološkom fakultetu u Zagrebu, te koji se neprestano usavršava na brojnim edukacijskim programima.

U prilog njegovoj kvaliteti i stručnosti idu i članstva u Stomatološkoj komori, Hrvatskom liječničkom zboru, Hrvatskom društvu za dentalnu implantologiju, te Europskom društvu za estetsku stomatologiju. U svome radu dr. Jurišić koristi najsuvremeniji instrumentarij i potrošni materijal, kako bi pacijentima ponudio najbolju moguću uslugu, odnosno zdrav i blistav osmijeh.

Današnja tehnologija pruža brojne mogućnosti u restauraciji oštećenog zubnog mesa i zuba. Ovdje vam je tako na raspolaganju dijagnostika, oralna kirurgija, paradontologija, ortodoncija, implantologija i estetska stomatologija. Svoj osmijeh možete unaprijediti porculanskim ljuskama, protetskim nadomjescima od bezmetalne keramike, odnosno cirkonija, te izbjeljivanjem zuba.

Bijeljenje zuba je proces u kojim se posvjetljuje zubna supstanca uz pomoć laserske lampe ili udlage za bijeljenje napravljene po individualnom otisku, te za kućnu namjenu. U stomatološkoj ordinaciji Jurišić pacijent je na prvom mjestu. Liječnik će poslušati svaku želju ili potrebu, te ponuditi najoptimalniji tretman u okviru pacijentovih financijskih mogućnosti. 

STOMATOLOG: DR. DUBRAVKO JURIŠIĆ
SPECIJALNOST: oralna i dentalna kirurgija
KLINIKA: JURIŠIĆ 
LOKACIJA: Dubrovnik (Petra Hektorovića 3)
KONTAKT: tel.: +385 20 332-644; e-mail: dubravko.jurisic@du.t-com.hr