Originalna alternativa za darivanje u mjesecu zaljubljenih

MINI Vas voli još više. U periodu od 10. do 14. veljače iskoristite popust od 15% na MINI Lifestyle kolekciju i velike uštede za kupnju atraktivnih MINI modela.

mini-countryman-1

Uvijek je lijepo razveseliti svoje najdraže pažljivo odabranim poklonom, a upravo u veljači, mjesecu zaljubljenih, originalna ideja još više je na cijeni. Valentinovo, kao jedna od posebno popularnih prigoda, prava je prilika za poklon od srca koji će biti zapamćen zauvijek.

mini-countryman-2

Zato je dobro znati da je u periodu od 10. do 14. veljače u svim Tomić & Co. poslovnicama spreman poseban popust od 15% na cjelokupnu MINI Lifestyle kolekciju. Odjeća, modni dodaci, koferi, igračke za najmlađe originalna su alternativa čestitkama, čokoladi i cvijeću. Pretočeni u poklone za pamćenje modernog izgleda i čistog MINI osjećaja garantiraju instant oduševljenje.

mini-countryman-3

Ako ste u potrazi za velikim poklonom, iskoristite cjenovne pogodnosti i atraktivne uvjete financiranja za kupnju ovog najprodavanijeg gradskog automobila premium segmenta svih vremena. Bogato opremljen MINI Cooper GO-KART Edition s 3 ili 5 vrata, dostupan je već od 199.900 kuna i pruža jedinstveni go-kart osjećaj te beskonačnu zabavu u vožnji.

mini-countryman-4

Metalik boja i Mini Service Inclusive servisni paket u trajanju od 5 godina ili za prijeđenih 60.000 kilometara, dodatni su razlog kupnje. Petogodišnji gratis servisni paket i metalik boja u ponudi su i uz kupnju modela MINI Countryman Cooper D Race Edition po cijeni već od 249.900 kuna.

mini-countryman-5

Među atraktivnim modelima financiranja izdvaja se financiranje po modelu 50:50 uz 0% kamate – što znači da se 50% cijene novog MINI-ja plaća odmah, a preostalih 50% za godinu dana i to uz 0% fiksne kamate. Mogućnost financiranja po modelu 1/3 dostupna je uz izrazito nisku fiksnu kamatnu stopu od 1,95%.

mini-countryman-6

Kupcima je dostupna i mjesečna otplata putem financijskog ili operativnog leasinga uz promjenjivu kamatnu stopu od 2,75% (rok otplate od 36 do 48 mjeseci), te promjenjivu kamatnu stopu od 3,25% (rok otplate od 60 do 72 mjeseca), ovisno o vašim željama.

Posjetite Tomić & Co. salone u Zagrebu, Zadru, Splitu, Rijeci, Osijeku i Puli te razgledajte MINI Lifestyle kolekciju i na vrijeme rezervirajte testnu vožnju vama omiljenog MINI modela.

Više informacija potražite na: www.mini.com.hr/valentinovo

Uz dopuštenje: Conor (sve fotografije)