Otputujte u zanosne terme otoka Santorinija u Notos Therme & Spa hotel

Zanosni wellness na južnoj obali otoka Santorinija mjesto je i oaza potpunog odmora s pogledom na azurnu obalu Egejskog mora.

Notos Therme & Spa Hotel grcka otok santorini

Idiličan Notos Therme & Spa Hotel izgrađen je na liticama, te gleda na Vlychada plaže i marine, na jugu Santorinija

Uz prirodne izvorske vode bazena, odličan restoran, bar na bazenu i obližnje plaže, ovo je mjesto za savršen odmor bez obzira da li se ste tu došli zbog posla ili odmora.

Pyrgos grcka santorini

Smješten je u blizini popularnih gradskih atrakcija kao što su Sellada Pass, antička Thera, selo Pyrgos.
Notos Therme & Spa hotel nudi 24 sobe i šest apartmana s prostranim terasama koje imaju predivan pogled na pjenušavo plavo Egejsko more.
Prepustite se uživajući u vrhunskom izboru thalasso terapije morskim algama, vulkanskog blata, čokoladne masaže ili aromaterapije.

Opustite se uz koktel uz bazen ili šetnjom na plaži te gledajte brodove koje dolaze i odlaze iz obližnjeg grada, gdje se nalaze ostaci minojskog naselja 1600. godina prije Krista.

Notos Therme & Spa Hotel santorini grcka

Gosti mogu izabrati jednu od 28 soba, od koje svaka odiše atmosferom mira i harmonije. Svaka od soba ima balkon ili terasu s pogledom na marinu ili prema Egejskom moru.
Sve su sobe opremljene telefonom, satelitskim kanalima, internet priključkom, mini barom, ogrtačem, papučama i modernim sadržajima. Sobe su različitih veličina, najmanja je od 18 – 20 metara kvadratnih a najveća od 40 – 45 metara kvadratnih.

Ovaj vrhunski hotel će vam ponuditi odlične rekreacijske prostorije kao što su sauna, masaža, jacuzzi i spa centar, kako bi mogli uživati u svakoj minuti koju provedete tamo. Unutar hotela dostupna Vam je recepcija i posluga u sobi 24 sata na dan.

U otvorenom restoranu možete kušati razna jela grčke i mediteranske kuhinje, koju pripremaju za Vas svaki dan tijekom ručka i večere. Na zahtjev glavnog kuhara u restoranu, svježa cijela riba se poslužuje svaku večer.

Restoran za sve ljude na bazenu svakodnevno tijekom dana nudi grickalice i salate, a bar poslužuje osvježavajuća pića i koktele sve do ponoći.

Ljekovita prirodna voda u Notos Therme & Spa Hotelu

Spa je izgrađen u vulkanskim stijenama i koristi samo prirodne izvorske vode. Notos Spa nudi ljepotu i spokoj koji se teško može usporediti s bilo kojim drugim toplicama u Santoriniju.
Dobro obučeni terapeuti trude se upoznati goste s prednostima vode i lokalnih sastojaka kao što su med, vulkansko blato i lucumi, u kombinaciji sa spa proizvodima.

Notos Therme & Spa Hotel santorini otok grcka

Međunarodna zračna luka udaljena je oko 14 kilometara, no svakodnevno su dostupni i taxiji i autobusi za prijevoz.

Notos Therme & Spa Hotel
Vlychada 84703
Otok Santorini Cyclades
Grčka

Fotografija: Foter

Facebook Like Button