Otvoren Skin Paradise Boutique centar

Iva Jerković, Iva Šulentić, Kristina Krepela, Paola Valić Bekić, Daria Lorenci Flatz i Nina Mia Čikeš uživale na svečanom otvorenju Skinparadise centra.

Užurban način života, stres, malo slobodnog vremena, sve su to čimbenici koji utječu na zdravlje, pa tako i na našu kožu, koja je prije svega ogledalo njegovane žene i muškarca. Neovisno o dobi, njega kože ne smije izostajati jer baš svako životno razdoblje sa sobom nosi različitu vrstu brige za lice i tijelo. Svi tragamo za svakojakim instant rješenjima, ne bi li barem malo izgledali mlađe i svježije. Važno je povjeriti se u ruke stručnjaka koji će znati prepoznati i učiniti za vašu kožu upravo ono što ona treba i za čime vapi jer u većini slučajeva nismo svjesni koliko je naša koža zapravo pokazatelj da nešto nije u redu.

otvorenje-skin-centar-1

Skin Paradise Boutique centar jučer je službeno otvorio svoja vrata raja u samom srcu Zagreba. Svečanom otvorenju prisustvovale su brojne osobe iz javnog života, poput Ive Jerković, Paole Valić Bekić, Ive Šulentić, Darie Lorenci Flatz, Kristine Krepele, Nine Mie Čikeš, dr.Mladena Dudukovića. Brojni uzvanici uživali su u druženju i zanimljivostima iz svijeta njege lica i tijela. Koncept Skin Paradise centra je veoma zanimljiv i jedinstven.

otvorenje-skin-centar-2

U ovoj oazi mira osluškuju se potrebe klijenata i na taj način prilagođavaju tretmani kako bi se postigli željeni rezultati. U ugodnoj atmosferi Skin Paradise centra možete doći i potražiti vrhunske savjete stručnjaka koji će vas educirati, posvetiti vam svoje vrijeme i vašoj koži lica i tijela preporučiti sve potrebno kako bi ona dobila potrebnu svježinu, zdravlje, elastičnost i mladenački izgled.

sulentic-jerkovic

Neovisno o tome želite li riješiti neki problem vaše kože ili se samo razmaziti u ovoj oazi mira, na raspolaganju vam je široka paleta tretmana koji su napravljeni isključivo i individualno za svakog klijenta. Stručno osoblje s dugogodišnjim iskustvom Skin Paradise tima stoji na raspolaganju i kroz obavezan razgovor educira svakog klijenta i ukazuje na to što je potrebno, a što nije za zdravlje kože.

kristina-krepela

Specifičan holistički pristup i pozitivna energija oduševit će svakoga tko kroči u prostorije ovog jedinstvenog centra. Pomno birani visoko cijenjeni svjetski brendovi kao što su Mesoestetic, Delarom Paris, Venus Legacy, Zo Skin Health by Zein Obagi i mnogi drugi, našli su svoja mjesta u Skin Paradise centru. Zanimljiv i neizostavan za spomenuti je Collagen 360 Elixir brenda Mesoestetic, koji Skin Paradise prvi uvodi u svoju ponudu, te su uzvanici imali priliku među prvima okusiti taj eliksir mladosti.

Koža je najveći organ na tijelu i neprestano je izložena napadima iz okoline od kojih se u mladosti možemo uspješno braniti, no s godinama ta sposobnost opada i potrebna joj je stručna pomoć i edukacija kako bi ostala meka i elastična. Gundulićeva 48 u Zagrebu, mjesto je koje pruža sigurnost i mir. Tamo ćete uz pozitivnu energiju koju Skin Paradise pruža sigurno pronaći nešto za sebe i rezultati neće izostati.

Uz dopuštenje: PR365 (sve fotografije)

Facebook Like Button