Poliklinika Tončić

Dr. Rajko Tončić veteran je estetske kirurgije.
Dr. Rajko Tončić diplomirao je 1972. na Medicinskom fakultetu u Zagrebu, a specijalizirao se za otorinolaringologiju i odgovarajući dio estetske kirurgije u Kolnu.Iskustvo je skupljao u najboljim njemačkim, američkim i hrvatskim medicinskim ustanovama, a davne 1987. otvorio je i prvu privatnu ordinaciju za estetsku kirurgiju na ovim prostorima, koja je stekla povjerenje mnogobrojnih pacijenata.

Nazivaju ga i ocem hrvatskih botox partija, jer je s vlastitim sinom – dr. Dinkom Tončićem – bio domaćin prvih takvih estetskih domjenaka u Hrvata.
Moderno dizajnirana Poliklinika za estetsku kirurgiju dr. Tončić smještena je na atraktivnoj zagrebačkoj lokaciji, okuplja najmoderniju medicinsku opremu, a u prostornom i tehnološkom smislu zadovoljava sve kriterije propisane aktualnom regulativnom Ministarstva zdravstva RH.

Ovdje vam je na raspolaganju estetska i funkcionalna korekcija nosa, očnih kapaka i odstojećih uški, face-lift, liposukcija podbratka, trbuha i nogu, povećanje ženskih grudi, kao i njihovo smanjenje – i to metodom kratkog vertikalnog reza.  Odlučiti se možete i za različite kirurške i nekirurške tretmane peglanja bora lica, ali i uklanjanje tetovaža i madeža s tijela.

U dugogodišnjoj karijeri dr. Tončić je razvio i unaprijedio niz operativnih tehnika, dok je perfekcionizam pri izvođenju zahvata kriterij od kojeg ne odustaje. Štoviše, operacija se ne privodi kraju dok kirurški tim nije siguran da je postignut najbolji mogući rezultat.

Osnovni cilj Poliklinike dr. Tončić jest dobrobit i zadovoljstvo korisnika, a svakoj se osobi pristupa individualno – vodeći se njegovim željama i očekivanjima. Zlatno pravilo – prije svega ne naškodi – ovdje se fanatično poštuje, pa je svaki pacijent podvrgnut temeljitoj preoprativnoj obradi kako bi se postigli maksimalni rezultati s minimalnom mogućnošću komplikacije.

KIRURG: DR. RAJKO TONČIĆ I DR. DINKO TONČIĆ
SPECIJALNOST: KIRURGIJA LICA I TIJELA
KLINIKA:
DR. TONČIĆ
LOKACIJA: ZAGREB (Mlinovi 159 a)
KONTAKT: tel: +385 01-461 88 88; e-mail: info@toncic.net  

Facebook Like Button