Parfem L’absolu postaje novi ideal

Narciso Rodriguezov miris “L’absolu” zarobljava srž milosti, sirove ljepote i ženstvene živahne prirode, u kultnoj mješavini. Bogat i intenzivni L’absolu redefinira miris s izvorom moći koji je podsvjestan, snagom koju samo L’absolu može pružiti. Još jednom izražena dualnost Narciso Rodriguezovog mirisa za nju predstavlja raspon uzvišene senzualnosti s dizajnerovim potpisom u samom srcu mirisa.

for-her-absolu-1L’absolu je za nju univerzalan i osoban. U stvaranju ovog parfema Narciso Rodriguez je bio inspiriran modernom ženstvenom evolucijom i dualnošću. Cilj je bio uhvatiti snažniji intenzitet koji nije nadmoćan. “Uvijek sam bio općinjen ženama koje su snažne, a izunutra zrače milošću i ljepotom”, istaknuo je dizajner.

U znaku izuzetne milosti, Carmen Kass ocrtava strast i žudnju u slici koja je jednostavna i elegantna s prizvukom erotike. “Ona asocira na ultimativnu fantaziju, nepredvidljivu tajnu koja je utemeljena na stvarnosti ali budi zagonetku zavođenja”, dodaje još Narciso Rodriguez.

L’absolu je istodobno sirov ali rafiniran, intimno i besprijekorno ženstven. Jasmin, čulan cvijet, preobražava srce mirisa u opojnu kompoziciju. Meke jantarne note i nježne drvenaste note sandalovine i pačulija dodaju bogatsvu dubine koji nježno obavija.

Bočica koja čuva l’absolu je duboke boje patlidžana, koja je bila jedna od prvih boja izašla iz kuće Narciso Rodrigueza i ostala je bitna i u ovoj priči.

Inspiriran drevnim kineskim burmut bocama, ova bočica Narciso Rodrigueza u liniji “Za nju” nije poput drugih umjetničkih objakata. Jednostavni oblici su preobraženi i sada odišu još većom tajanstvenom prozračnošću.

Facebook Like Button