Pavone predstavio novu kolekciju haljina

Linija Atelier većinom se izrađuje po mjeri, a odlikuju ju vrhunski materijali kao što su brokat i čipka s posebnim naglaskom stavljenim na detalje poput 3D cvjetića i perlica.

Brand odjeće Pavone predstavio je svoju najnoviju kolekciju haljina i odijela iz linije Atelier. Linija Atelier broji svega nekoliko komada haljina i odijela jer je naglasak stavljen na izradu po mjeri. U najnovijoj kolekciji linije Atelier korišteni su vrhunski materijali kao što su brokat sa zlatnim, metaliziranim nitima, delikatna čipka te čipka s 3D cvjetićima i perlicama.

pavone-1

Kolekcija se odlikuje kontrastom svjetlo-tamnih boja pa tako čipka dolazi u crnoj i puder roza boji, a brokat u nijansama crne i zlatne kao i bijele i zlatne boje. Kontrast je i ono što odlikuje Pavone ženu. Ona je ženstvena, ali snažnog i borbenog duha, staložena i odmjerena, a opet u svakom trenutku spremna na novu avanturu.

pavone-2

Svaki komad odjeće precizno je izrađen, s ručno apliciranim detaljima. Tako haljine i odijela iz nove linije Pavone Atelier pružaju ženama osjećaj ugodnosti i mogućnost nošenja u dnevnim i večernjim varijantama. Linija Atelijer kao stvorena je za nadolazeću sezonu vjenčanja, proljetnih i ljetnih događanja te dugih večera na otvorenom.

pavone-3

Brand Pavone u kratkom je vremenu osvojio žene svih dobnih skupina. Bilo da se radi o ležernijim kombinacijama koje se s lakoćom kombiniraju u svim prilikama ili pak o glamuroznim večernjim haljinama, u brandu Pavone svaka će žena zasigurno pronaći komad za sebe. Odjeću je moguće kupiti u nekoliko concept trgovina širom regije, a narudžbe se mogu izvršiti i putem službenih stranica na društvenim mrežama: https://www.facebook.com/pavone.fashion ili instagram.com/pavone.fashion.

pavone-4

Facebook Like Button