Pet mirisnih kraljeva proljeća

S dolaskom sunčanih i proljetnih dana poželimo se nekog novog osjećaja svježine, parfema koji bi nas pratio tijekom dana svojim šarmantnim mirisom.

Inspirativni i prozračni, baš poput samog proljeća, ovi su ženstveni i lepršavi mirisi zauzeli sam vrh najpoželjnijih ženskih parfema.

miris parfem

Parfem L’eau A la Rose nova je Kurkdjianova „posveta ženstvenosti“

Ruža je, ruža je, ruža je ruža» napisala je Gertrude Stein u svojoj pjesmi Sacred Emily.

Parfumer Francis Kurkdjian kroz ovu kreaciju stavio je moderni zaokret na temu koja se ponekad smatra staromodnom, dajući suvremeni način nošenja mirisa ruže i zavodeći one koji su u početku pružali otpor tom mirisu.

lancome-solaire-1

Lancôme predstavlja La Nuit Trésor Nude, toaletnu vodu koja se ističe svojom blistavom strašću, nježnošću ruže u svjetlucavom toplom orijentalnom odsjaju.

Osvježavajući i blistav, ovaj alegoričan cvijet zrači senzacijom koja oduzima dah. Kao zvijezda ovog posebnog, modernog ljubavnog napitka, predstavlja strastvenu, autentičnu romansu koja pokreće senzacionalne emocije.

mirris-you-1

Zamrznite trenutak kako bi trajao vječno. Eau de Parfum In Love With You Freeze voćni je cvjetno-orijentalni miris za žene koji osvaja i ostaje dugo u zraku..

la-vie-rose

Senzualna snaga sa zanosnom notom La Vie est Belle Intensément daje iznimnu energiju svakom pokret

Predstavljamo modernu interpretaciju božura, simbola radosti, pretvarajući svakodnevne trenutke u proslavu života.

Cvjetno srce mirisa La vie est belle en rose istinska je zvijezda ove toaletne vode, čije legendarne pozadinske note irisa i drvenastih akorda prožima i obogaćuje odista inventivnom, prozračnom cvjetnom notom.

Upečatljive i opojne note bergamota i crvenog voća izazivaju trenutnu ovisnost, dok akorde ruže i božura krasi neodoljiva blistavost.

miris armani

Izaberite svoj luksuzni miris iz četiri kolekcije Armani Privé

ORANGERIE VENISE je energičan, elegantan i dugotrajan miris. Ovaj profinjen i raskošan parfem služi se različitim obilježjima gorke naranče te pretvara njezine cvjetove u delikatne, jasne note nerolija, a njezin plod u svježe, gorkaste i intenzivne citrusne note.

Drvenasti miris počinje blistavim notama bergamota u kombinaciji s voćnom i uzbudljivom svježinom buchua, dok se u kasnijoj fazi parfema javljaju elegantni drvenasti mirisi cedrovine, mahovine i ambroksana.

ovisno o vašem karakteru, aktivnostima i stilu oblačenja odaberite jedan od raskošnih ili senzibilnih mirisa koji će biti vaši vjerni pratitelji ovog proljeća.

Facebook Like Button