Riječki događaj godine Extravagant Gala

Peto izdanje modne manifestacije Extravagant Gala, pod generalnim pokroviteljstvom Dr. Vivian`s anti age seruma, još će jednom pretvoriti Pomorski i povijesni muzej Hrvatskog primorja u najljepšu modnu pistu.

Događaj je to koji se svake godine željno iščekuje, a za koji se uvijek traži mjesto više.
22. studeni rezerviran je za najekstravagantniji riječki događaj godine.

extravagant-gala-ri-1

22. studenog, s početkom u 20 sati u Guvernerovoj palači predstavit će se sedam dizajnera: Boudoir, Elfs, BiteMyStyle by Zoran Aragović, Hero4Heroes, Lusso Couture, Andrea Anić Profound Apparel i Peperoncina design.

extravagant-gala-ri-2

U najavnoj kampanji našle su se kreacije Boudoir, Lusso Couture i Peperoncina design, a fotografije potpisuje Zvonimir Ferina. Inspiracije mu, kaže, nije nedostajalo – uz predivan ambijent jedinstvene Guvernerove palače i vrhunske kreacije domaćih dizajnera, nije bilo teško stvoriti pravu modnu foto čaroliju.

extravagant-gala-ri-4

Za pomalo pomaknuti make up bila je zadužena Gabriela Jozić, za IBeauty, dok se za frizuru koja također odskače od standarda, pobrinula Ivana Zoretić iz E salona, za Kevin Murphey. Stajling je upotpunila obuća iz trgovine CCC, a na snimanju je briljirala Valentina Imširović iz agencije N Model management.

extravagant-gala-ri-3

Sve viđeno na snimanju kampanje samo je mali uvod u fantaziju koja nas očekuje 22. listopada.

Modna manifestacija Extravagant Gala, održava se u suorganizaciji s Pomorskim i povijesnim muzejom Hrvatskog primorja te će i ove godine imati humanitarni karakter. Slobodno možemo reći – bit će to pravi festival ljepote, mode i glamura koji ne smijete propustiti.

Foto: Zvonimir Ferina
Uz dopuštenje: PR 365

Facebook Like Button