Pikseli

Još su dva mjeseca do početka kino distribucije, a akcijska komedija Pikseli već ruši rekorde svojim najavama!

pikseli-2

Sredinom ožujka kompanija Sony Pictures Entertainment istovremeno u cijelom svijetu je objavila prvu kino najavu za nadolazeću akcijsku komediju Pikseli, a u roku od 24 sata trailer je sveukupno skupio 34.3 milijuna online pregleda čime je oboren rekord – ta je kino najava, naime, postala najgledanija svih vremena kada su u pitanju filmovi kompanije Sony Pictures. Danas je došlo vrijeme za novu kino najavu – i novi rekord. Ovim putem donosimo vam najsvježiji trailer za film Pikseli koji u domaća i svjetska kina stiže u srpnju.

pikseli-1

Kao klinci u 80-im godinama prošlog stoljeća, Sam Brenner, Will Cooper, Ludlow Lamonsoff i Eddie „The Fire Blaster“ Plant tisućama puta spašavali su svijet – u video igricama koje su plaćali 25 centi po igri. Sada će morati spasiti svijet u stvarnom životu. U akcijskoj komediji Pikseli nakon što intergalatički vanzemaljci potpuno pogrešno protumače primjere arkadnih video igara kao objavu rata, oni napadnu Zemlju koristeći video igrice kao modele za svoje napade. Američki predsjednik Cooper prisiljen je pozvati svoje stare prijatelje, a ujedno i stručnjake u video igrama kako bi pokušali spasiti svijet prije nego ga unište Pac-Man, Donkey Kong, Galaga, Centipede i Space Invaders. U njihovoj bitci pridružit će im se i poručnica Violet Van Patten, specijalistica za nabavku jedinstvenih oružja kakva su igračima potrebna da bi porazili izvanzemaljce.

pikseli-3

Akcijska komedija Pikseli svakako spada u kategoriju filmova kakve rijetko imamo prilike vidjeti. Film je režirao Chris Columbus čiji su filmovi (među kojima su najpoznatija prva dva nastavka serijala „Sam u kući“ te prva dva nastavka serijala o Harryju Potteru) na svjetskim kino blagajnama zaradili preko 4 milijarde dolara, a glavne uloge u njemu su ostvarili Adam Sandler, Kevin James, Michelle Monaghan, Josh Gad i zvijezda televizijske serije „Igre prijestolja“ Peter Dinklage! Uz novi trailer očekuje nas i 35. rođendan najpoznatijeg lika iz video igara ikada – Pac-Mana! U petak, 22. svibnja, Pac-Man slavi 35. rođendan, a ta će obljetnica biti popraćena raznim događajima u svijetu o kojima ćemo više pisati narednih dana.

Do tada uživajte u najnovijoj kino najavi za akcijsku komediju PIKSELI koja u domaća kina stiže 23. srpnja!

Uz dopuštenje: Continental (sve fotografije)

Saznajte još: