Pobjednice izbora World Top Model Croatia na europskoj sceni

Već nekoliko godina zaredom, pobjednice izbora World Top Model Croatia, svojim trudom, zalaganjem,znanjem ali i samouvjerenošću na svjetskom izboru postižu velike rezultate. Svojim uspjehom, dobile su priliku raditi za priznate domaće ali inozemne dizajnere, modne kuće te su redovito prisutne i na većini velikih i poznatih modnih događanja u Hrvatskoj i inozemstvu.

ana-gavran

Ovim uspjesima hrvatskih predstavnica na svjetskim natjecanjima, možemo biti zahvalni izboru World Top Model Croatia kojim se konstantno radi pozitivan pomak u hrvatskom modelingu i predstavljanju modela u inozemnom modnom svijetu jer neki naši modeli zaista pripadaju u vrh svjetske mode.

lara-spajic

Dea Maretić/Talia/, pobjednica izbora u Hrvatskoj 2015., Lara Spajić /Talia/ pobjednica izbora 2016., Ana Gavran/Midikenn/ pobjednica 2017., svoje iskustvo u modelingu u Hrvatskoj i svoj portfolio nadopunjuju radeći i za neke od najvećih modnih agencija u svijetu. Milano, Roma, Monaco, Ljubljana, Budapest, Wien samo su neke od destinacija na kojima modna događanja ne mogu proći bez sudjelovanja pobjednica WTM Croatia. Svojom profesionalnošću i pristupom oduševljavaju sve prisutne a posebno inozemne dizajnere koji ih sve više angažiraju kao modele u svojim kampanjama i revijama. Naravno da velike zasluge za njihov uspjeh imaju njihove matične modne agencije koje im su im dale potrebno znanje, i gdje su stekle samopouzdanje i samouvjerenost bez čega je vrlo teško opstati u modnoj industriji.

wtm

WORLD TOP MODEL je svjetski izbor modela/manekenki, koji ima tradiciju od 1990. godine te su kroz taj izbor prošle neke od najpopularnijih modela današnjice.

I ove godine, u Korčuli, održati će se izbor World Top Model Croatia 2018., na kojem će se između 15 finalistica odabrati najbolji model . Pobjednica izbora, u prosincu, će predstavljat našu zemlju na svjetskom izboru World Top Model . Direkcija izbora i KORČULA HOTELS – domaćin priprema i finala, ugostiti će, u lipnju, finalistice i goste vezane uz modni svijet iz inozemstva.

dea-lara

U tijeku su i prijave modela. Na izboru WTM Croatia, uvijek kao posebne gošće su i pobjednice – izabrane predstavnice Slovenije, Makedonije, BiH, Srbije i Crne gore koje sudjeluju u programu i primaju i službenu lentu za svjetski izbor WTM od vlasnika svjetske licence, koji će i 2018. sa svojim gostima biti nazočan na izboru u Hrvatskoj

Uz dopuštenje: WTM Croatia (sve fotografije)

Facebook Like Button