Počinje Mali piknik – evo zašto ga ne smijete propustiti

Mjesto sretnih susreta, lokalnih poslastica, dekica s pogledom na grad, opuštenih razgovora uz svijeće, bosonogog ležanja na travi i divnih trenutaka, sve je to Mali piknik u Zagrebu.

Šarmantno i omiljeno ljetno događanje u Zagrebu – Mali piknik – i ovog kolovoza stiže na Gornji grad

Vranicanijeva poljana ponovno će se pretvoriti u mjesto druženja, opuštenog uživanja u finim delicijama, ležanju na dekici s pogledom na Zagreb i veselih ili zaljubljenih razgovora uz svijeće…..

vranjicanijeva livada zagreb_foto Roko Bahat

Stoga rezervirajte (najmanje) jedan petak u kolovozu za uživanje u ovoj maloj piknik-oazi, predahnite od gradskih vrućina i osvježite se domaćim okusima s ljetnog menija Malog placa, poznate mobilne tržnice lokalnih proizvoda, čiji su OPG-ovi i ovaj put zaduženi za drugačije gastro-iskustvo.

zagreb mali piknik_foto Roko Bahat

Bilo da volite chillati sami, izaći na neobičan romantičan spoj ili pak podijeliti dekicu i koji zalogaj s prijateljima, članovima obitelji ili četveronožnim ljubimcima… nikako ne propustite Mali piknik.

mali piknik u zagrebu foto Sanjin Kaštelan

Prve ovogodišnje dekice s pogledom na grad čekaju vas na Vranicanijevoj poljani (park Bele IV.), u petak 7. kolovoza, od 17 do 23 sata, nakon čega se Mali piknik nastavlja održavati svakog petka do kraja mjeseca.

Ulaz je slobodan, a sve što trebate ponijeti sa sobom je dobro raspoloženje!
Događanje organizira Mali plac, a podržava Turistička zajednica grada Zagreba. Više informacija pronađite na Facebook i Instagram stranici.
2mali piknik _foto Roko Bahat

Facebook Like Button