Počinju Ljetne večeri uz Big band “Swingery”

Veseli glazbenici Big Banda “Swingery” i ove će sezone svojim nastupima rasplesati ulice i trgove na crikveničkoj rivijeri. Uživat ćemo već od ovoga tjedna, a prvi je susret s ovim sjajnim glazbenicima zakazan za srijedu, 29. lipnja 2016. u centru Selca.

Udrugu Big band “Swingery” čini deset glazbenika s područja Grada Crikvenice, a aktivno djeluju od 2013. godine. Njihov se raznolik i iznimno kvalitetan program sastoji od plesnih, swing, jazz, latino i funky pjesama. Svojim su atraktivnim nastupima, kako instrumentalnih tako i vokalnih skladbi, vrlo brzo postali prepoznatljivi i vrijedni sudionici kreiranja turističke ponude Rivijere Crikvenice.

big-band-swingery-1

Mladi će glazbenici pod vodstvom Željka Antića izvoditi brojne poznate klasike i omiljene pjesme, poput I feel good, Crazy little thing called love, Fly me to the moon, Girl from Ipanema, Ivo Robić mix, Just a gigolo, My way, New York, New York i mnoge druge, a nastupit će i vokalni solist i voditelj Kazimir Ferenčić.

Ljetne večeri uz Big Band “Swingery” – termini:
big-band-swingery-3srijeda 29.6.2016.
Selce (centar)

srijeda 6.7.2016.
Crikvenica (centar)

srijeda 13.7.2016.
Jadranovo (riva Mulina)

srijeda 20.7.2016.
Selce (centar)

srijeda 27.7.2016.
Dramalj (lučica Pazdehova)

cetvrtak 4.8.2016.
Crikvenica (centar)

srijeda 10.8.2016.
Selce (centar)

srijeda 17.8.2016.
Crikvenica (centar)

Dugo, toplo ljeto, opuštanje uz more i zabava uz glazbu čekaju vas na crikveničkoj rivijeri. Neovisno o tome posjetite li centar Crikvenice i Selca, lučicu Pazdehovu u Dramlju ili rivu Mulinu u Jadranovu, jednako ćete uživati uz Big Band “Swingery”!

big-band-swingery-2

Poslušajte ih, oduševit će vas.

Uz dopuštenje: Turističke zajednice grada Crikvenice (sve fotografije)