Pogledajte spot u kojem je Hauser oživio latino hit Obsesion

Svojim obožavateljima svestrani glazbenik Hauser priredio je pravu ljetnu poslasticu obradivši veliki latino hit s početka tisućljeća.

Hauser violončelom oživio latino hit “Obsesion”

Ljeto je konačno došlo, a za svoje obožavatelje svjetski poznati violončelist HAUSER pripremio je još jednu glazbenu poslasticu. Svestrani glazbenik poznat je po tome kako različite žanrove i melodije prilagođava svojem violončelu, a posebice oduševljava izvedbom latino hitova.

hauser-plesni-tim-1

Upravo jedan takav hit, s početka 2000-ih, odsvirao je na violončelu i nadjenuo mu novo ruho. Riječ je o bezvremenskom hitu Obsesión, bachata benda Aventura, koji na početku tisućljeća pokorio glazbene ljestvice i uz kojeg su odrasle generacije, a HAUSER je na violončelu uspio prenijeti neodoljiv latino ritam.

hauser-plesni-tim-2

Zavodljiva melodija prožeta emocijom, čežnjom, senzualnošću i nostalgijom poziva na ples i na podsjeća na tople, ljetne večeri na pješčanim plažama.

Spot je sniman u Šibeniku, a latino energiju plesačkim umijećem savršeno je dočarao i plesni tim, kojeg su činili Tina Walme, Mateo Cvenić, Christijan Nujster, Mario Ožbolt, Helena Naletilić i Raffaella De Luca.

Uz dopuštenje: PR365 (sve fotografije)

Facebook Like Button