Pogledajte trailer za film Bob Marley: One love

Paramount Pictures predstavlja novi film BOB MARLEY: ONE LOVE koji slavi život i glazbu ikone koja je inspirirala generacije svojom porukom ljubavi i zajedništva. Po prvi put na velikom platnu otkrijte Bobovu snažnu priču o prevladavanju svih prepreka i putovanju iza njegove revolucionarne glazbe.

Rita Marley, njihov sin Ziggy i kći Cedella sudjelovali su u nastanku filma, a obitelj slavnog glazbenika je posebno zadovoljna činjenicom što je film sniman na stvarnim lokacijama na kojima je Bob boravio i pjevao.

“Ništa se ne događa prije nego što dođe vrijeme za to, a sada je vrijeme da se priča o našem ocu Bobu Marleyu, u biografskom izdanju koje dolazi početkom 2024. godine”, rekao je Marleyjev sin Ziggy u izjavi.

“Čuli ste glazbu i mislite da poznajete tog čovjeka, ali shvaćate li doista kroz što je sve prošao i koji su ga trenuci oblikovali u osobu kakva je postao… Ovaj film će vam po prvi put predočiti kako je bilo biti u blizini legende, vidjeti njegovu bol, njegovu tugu, njegovu radost i njegovo iskupljenje.

Veselimo se što ćemo s ovim filmom inspirirati ne samo dugogodišnje obožavatelje, već i mlađu generaciju, dajući im povod za istraživanje Bobova života i glazbe i na taj način širiti njegovu univerzalnu poruku ujedinjenja, pravde i mira diljem svijeta.”

Ulogu legendarnog glazbenika preuzeo je Kingsley Ben-Adir, a Lashana Lynch glumi njegovu suprugu Ritu.

Redatelj filma je Reinaldo Marcus Green, redatelj filma “King Richard”, nominiranog za Oscara, o Richardu Williamsu, ocu i dugogodišnjem treneru Venus i Serene Williams.

BOB MARLEY: ONE LOVE stiže u kina diljem Hrvatske u siječnju 2024., u distribuciji Blitza.

Uz dopuštenje: Blitz (sve fotografije)

Facebook Like Button