Pogledajte tri romantične komedije koje će zauvijek ostati ljubavni klasici

Ako vam je potrebna inspiracija za prvi ili nevažno koji po redu spoj s omiljenom osobom, ovaj mjesec možete pogledati tri romantične komedije uz koje ćete se podsjetiti zašto naposljetku ljubav sve pobjeđuje.

film Dok nas jackpot ne rastavi

Dok nas jackpot ne rastavi

Tijekom divljeg odmora u Las Vegasu Joy McNally (Cameron Diaz), žena posvećena svojoj karijeri, i zavodnik Jack Fuller (Ashton Kutcher) nakon noći pijanstva shvaćaju da su se u takvome stanju vjenčali.

Osim toga, te noći su u kasinu osvojili jackpot. Neumoljivi sudac zamrzava novčanu nagradu i odbija odobriti poništenje braka, pa Joy i Jack moraju pokušati svoj improvizirani brak učiniti stvarnim. Ljubav može biti vrlo nestašna i ponekad teška, što nam pokazuje ova urnebesna komedija koju gledamo na Fox Movies kanalu, 17. rujna u 20 sati.

romanticna komedija film Napokon Polly

Napokon Polly

Reuben Feffer (Ben Stiller) je tip koji je cijeli život proveo igrajući na sigurno. Polly Prince (Jennifer Aniston) potpuna je suprotnost. Kada se ove dvije komično neskladne duše (ponovno) pronađu, Reubenov svijet se okreće naglavačke. Urnebesnu komediju nominiranu za čak devet Zlatnih globusa pogledajte na FOX Movies u nedjelju 25. rujna u 20 sati.

Peh do daske romanticni film

Peh do daske

Kao najsretnija žena na svijetu, Ashley (Lindsay Lohan) ima prekrasan život, no to se promijeni nakon što poljubi stranca (Chris Pine) na maskenbalu. Ubrzo shvati kako se sve pretvorilo u pravi pakao jer je nehotice zamijenila svoju sreću njegovom nesrećom. Romantični petak prepun suza radosnica počinje na FOX Movies kanalu 9. rujna u 18 sati.

I u rujnu slavimo ljubav na FOX Movies kanalu!

Uz dopuštenje: Komunikacijski laboratorij

Facebook Like Button