Pogledajte video s eNVy room revije

Prošli tjedan dizajnerski dvojac eNVy room u krugu prijatelja i medija predstavio je svoju novu kolekciju koju čine 20 prêt-a-porter komada i pet vjenčanica. Donosimo vam video cijele revije, a kroz fotografije koje dočarajavu atmosferu neposredno prije same revije vodimo vas u backstage.

Revija eNVy room održana je pod generalnim pokroviteljstvom kozmetičkog brendom Vichy, koji je prisutnima donio inovaciju iz svoje ponude Liftacitv Fresh Shot.

Romantični motivi za nadolazeću zimu u novoj kolekciji eNVy Room Od nježnih bisera i elemenata podmorja do tajanstvenog ozračja gotike – nova kolekcija poznatih domaćih dizajnera predstavljena na reviji u njihovom zagrebačkom showroomu.

envy-room-revija-1

Spojiti naizgled nespojivo oduvijek je izazov, no pravim znalcima ništa nije nemoguće. Ženstvene linije, fini materijali i nepogrešiv stil za estetiku omiljenog dizajnerskog dvojca Vjeke Franetovića i Nikice Ivančevića rezultirali su odjećom koja u sebi kombinira ideje iz različitih razdoblja mode. Od viktorijanskog doba, školskih uniformi s početka prošlog stoljeća, preko razigranih sedamdesetih pa sve do blago burtonovsko crno-bijelog štiha, nova kolekcija unijet će nemiran duh u ormar svake romantičarke.

envy-room-revija-2

„Naglasak smo stavili na haljine i kombinezone, uz ponešto kaputa, jakni, sweatshirtova, suknji i topova, a poigrali smo se i bojama. Iako je kolekcija uglavno crno- bijela, dodali smo natruhe zlatne, srebrne, plave i crvene u skladu sa sintagmom dark romance. Istovremeno, haljine su uglavnom prozirne i bez podstave kako bi se naziralo retro donje rublje, samostojeće čarape i suspenzeri. Kao što vidite, naš je recept jednostavan – malo boje, malo retro štiha i pregršt ženstvenosti, kao Wednesday Addams u romantičnom ruhu!“ – poručuju eNVy Roomovci.

envy-room-revija-3

Nova linija donosi naglašen struk, suknje i kraće haljine retro zvonolikog kroja dužine do ispod koljena te duge haljine nabrane u struku koje lagano padaju uz tijelo. Mornarski štih nazire se u oversized kaputima s predimenzioniranom kragnom, mornarskim kapicama i motivima crno – bijelih pruga na kožnim torbicama, koje se poigravanjem s ručkama i dodatnim lancima mogu nositi preko jednog ramena ili kao trendi ruksaci. Hlače i kombinezoni su također dužine do pola lista a prisutni su i dizajnerima omiljeni volani, iako u znatno manjoj mjeri nego u prijašnjim radovima.

envy-room-revija-4

Dapače, pojedini odjevni komadi inspirirani su muškim odijelom, posebno u gornjem dijelu, a izradu odlikuju i korišteni materijali – od mekanog tila i svilenog satena do neoprena i viskoznog cadyja. Općenito cijela kolekcija odiše snažnim kontrastima, od materijala i boja do krojeva, uz neizostavan potpis eNVy Rooma za koji ne sumnjamo da će pronaći put do svih poklonica vječne elegancije u svakoj prilici.

envy-room-revija-5

Za šminku modela na reviji pobrinula se vizažistica Sanja Agić, a za kosu Draška Topić.

Uz dopuštenje: Priredba (sve fotografije)