Poliklinika Dobrović

Poliklinika je započela s radom 1996. godine, a specijalizirana je za estetske zahvate na licu i vratu, kao i dijagnostiku i liječenje iz područja otorinolaringologije.

Koncepcija i principi rada temelje se na višegodišnjem iskustvu dr. Mladena Dobrovića, koje je stekao u prestižnim hrvatskim i svjetskim medicinskim ustanova – uključujući i Institut za estetsku kirurgiju St. Moritzu. U njegovoj biografiji ističe se redovno članstvo Europske Akademije za kirurgiju lica sa sjedištem u Londonu, ali i članstvo Hrvatskog društva za plastičnu, rekonstruktivnu i estetsku kirurgiju.

Dr. Dobrović u radu koristi najsuvremeniju tehnologiju i minimalno invazivne tehnike kako bi pacijentima ponudio vrhunske rezultate.Ovdje vam je na raspolaganju korekcija uški, usana, nosa, vjeđa i cjelokupnog lica (face-lift). Odlučiti se možete za liposkulpturu lica i vrata, odnosno za modeliranje i izravnavanje profila. Postupak je sličan liposukciji na ostalim dijelovima tijela, ali je znatno kraći. Traje oko sat vremena, a izvodi se kroz nekoliko milimetara dugi rez skriven ispod brade.

Trebate li odstraniti kožne tvorbe, madeže i ožiljke – ovo je pravo mjesto za vas. Ti se postupci najčešće izvode radiovalnom metodom, nakon koje koža zarašćuje bez ožiljaka. Poliklinika Dobrović vam nudi i nekirurške metode pomlađivanja koje se temelje na injekcijskom ubrizgavanju najučinkovitijih  sredstava na tržištu za izravnavanje bora.

KIRURG: DR. MLADEN DOBROVIĆ
SPECIJALNOST:
kirurgija lica i vrata
KLINIKA: DOBROVIĆ 
LOKACIJA: Zagreb (Zelinska 5 /II)
KONTAKT: tel.: ++ 385 1 617 00 77; e-mail: mladen.dobrovic@zg.t-com.hr

Facebook Like Button