Poliklinika Boić

Zagorska adresa za mladolik izgled lica i tijela.
Visokospecijalizirana zdravstvena usluga, individualni pristup svakom korisniku i tim medicinskih stručnjaka glavno su “oružje” Poliklinike Boić na čelu s dr. med. Teodorom Boićem. Riječ je o zdravstvenoj ustanovi koja pruža usluge s područja opće, plastične i rekonstrukcijske kirurgije, kao i s područja sportske traumatologije, ginekologije i interne medicine. Predstavlja prvu takvu polikliniku na području Krapinsko-zagorske županije, s osiguranim uvjetima za dnevnu bolnicu.

U sklopu poliklinike nudi vam se mnoštvo kirurških zahvata lica i tijela, poput korekcije kapaka, uški, čela, podbratka i cjelokupnog lica. Ovdje možete obaviti liposukciju, podići, smanjiti ili povećati grudi te korigirati spolovilo. Među najčešćim upitima svakako se nalazi abdominoplastika – odnosno korekcija visećeg trbuha. Postupak je to prilikom kojeg se odstranjuje višak kože i potkožnog masnog tkiva s predjela trbuha, a obično se kombinira s liposukcijom gornjeg trbuha, slabinskih regija, leđa i bedara – s ciljem postizanja optimalnih rezultata.

Na raspolaganju su vam i sve popularniji nekirurški kozmetički zahvati, koji uključuju pomlađivanje lica, odnosno peglanje bora i korekciju podočnjaka ili usana uz pomoć najmodernijih estetskih metoda.

Poliklinika Boić smještena je na atraktivnoj lokaciji u Zaboku, a opremljena je najsuvremenijom medicinskim instrumentarijem. Glavna snaga, pak, očituje se u timu vrhunskih medicinskih stručnjaka koji prate nove trendove u industriji, neprestano se educiraju  i usavršavaju na nizu domaćih i svjetskih kongresa i seminara. 

KIRURG: DR. TEODOR BOIĆ
SPECIJALNOST: kirurgija lica i tijela
KLINIKA: BOIĆ
LOKACIJA: Zabok (Nikole Tesle 1b)
KONTAKT: tel.: 049/223-393; e-mail: poliklinika@net.hr