Poliklinika dr. MM

Izravnavanje bora uz pomoć dermalnih punila i drugi korektivni zahvati.
Poliklinika Dr. MM nalazi se u samom centru Zagrebu, nasuprot parka Ribnjak, te u blizini trga bana Josipa Jelačića. Specijalizirana je za ortopediju i plastičnu kirurgiju, a njena djelatnost pokriva problematiku cijelog lokomotornog sustava, te centralnog i perifernog živčanog sustava.

Ovdje se možete odlučiti za izravnavanje bora lica, odstranjivanje ožiljaka, madeža, ganglioma, lipoma i ostalih tvorbi, te kirurške korekcije šake i stopala. Peglanje bora u današnje se vrijeme provodi nekirurškim i neinvazivnim metodama koja uključuje primjenu filera – hijaluronsku kiselinu, botox te vitaminske preparate namijenjen revitalizaciji kože.  Na raspolaganju su vam i operativni zahvati korekcije nosa, odstojećih uški te bleferoplastika – korekcija podočnjaka.

Ponose se individualnim i profesionalnim odnosom spram pacijenta. Prije svakog operativnog zahvata korisnik je detaljno upoznat sa svojim stanjem, principom liječenja, vrstom zahvata i načinom oporavka.

Poliklinika Dr. MM osnovana je od strane dr. Milana Miloševića, a okuplja vrhunski tim medicinskih stručnjaka koji se neprestano usavršavaju na brojnim svjetskim i domaćim kongresima i seminarima. U radu koriste najsuvremeniju opremu i potrošni materijal u cilju postizanja najboljeg mogućeg rezultata.

KIRURG: DR. MILAN MILOŠEVIĆ
SPECIJALNOST: kirurgija lica i tijela
KLINIKA: DR. MM 
LOKACIJA: Zagreb (Ribnjak 6)
KONTAK: tel.: 01 4818 556; e-mail: info@poliklinika-mm.hr