Poliklinika Eljuga

Stručnjaci za zdravlje žene i raznovrsne estetske zahvate lica i tijela.
Poliklinika Eljuga osnovana je sredinom devedesetih godina prošlog stoljeća od strane supružnika dr. Ljerke i Damira Eljuge. Cilj je bio stvoriti cjelovitu i stručnu ustanovu za žene u kojoj pacijentice mogu brzo i efikasno obaviti ginekološke preglede, kao i pregled dojki. S vremenom, povećanim iskustvom, ali i potrebama tržišta  usluge su se proširile i na područje estetskih zahvata lica i tijela.

Ovdje danas možete obaviti korekcije kapaka, uški, podbratka i cjelokupnog lica (face-lift). Na raspolaganju vam je povećanje, podizanje ili smanjenje grudi, korekcija opuštenih nadlaktica ili potkoljenica, kao i zatezanje kože abdomena.

Bračni par Eljuga u posljednjih deset godina osnažio je medicinski tim stručnjacima iz estetske, plastične i rekonstrukcijske kirurgije, kao i iz područja vaskularne kirurgije. Neprestano se educiraju i usavršavaju na domaćim i svjetskim kongresima i seminarima, pa ne čudi što su u ponudi i moderne tehnike glačanja bora uz pomoć hijaluronske kiseline, korekcije usana uz injekcije Aquamida, ali i nezaobilazni botox.

Poliklinika Eljuga smještena je u sjevernom dijelu Zagreba, na Bukovačkoj cesti – nedaleko od Maksimirskog perivoja i Kliničkog bolničkog centra Zagreb na Rebru. Centar obuhvaća kiruršku ambulantu, moderno opremljenu operacijsku dvoranu te apartman u kojemu se provodi postoperativna medicinska skrbi njega.

KIRURG: DR. LJERKA ELJUGA I DR. DAMIR ELJUGA
SPECIJALNOST: kirurgija lica i tijela
KLINIKA: ELJUGA
LOKACIJA: Zagreb (Bukovačka cesta 121)
KONTAKT: tel.: +385 (0)1 2421 281; e-mail: info@poliklinika-eljuga.hr

Facebook Like Button