Poliklinika Hodžić

Objedinjena ponuda estetskih zahvata lica i tijela, te raznovrsnih dentalnih usluga.
Stomatološka poliklinika dr. Hodžić sa sjedištem u Rovinju, na jednom mjestu objedinjuje estetske zahvate lica i tijela, kao i oralne i dentalne kirurgije. Osnovana je od strane dr. Enesa Hodžića, specijalista maksifacijalne kirurgije, koji se educirao u prestižnim europskim medicinskim centrima, te se neprestano educira na brojnim svjetskim kongresima i seminarima.

Ovdje se možete odlučiti za korekcije nosa, uški, čela, usana, brade i cjelokupnog lica. Na raspolaganju vam je povećanje, smanjenje ili podizanje grudi, liposukcija i lipoplastika tijela, te kirurško uklanjanje raznovrsnih kožnih izraslina. Stomatološka poliklinika pak nudi širok spektar usluga s područja dentalne i oralne kirurgije poput uklanjanje granuloma, parodontalne operacije, kirurško liječenje rana, ožiljaka i madeža, odstranjivanje cista, plastika sinusa te ugradnja implantata. 
 
Centar je opremljen najsuvremenijim instrumentarijem za izvođenje zahvata s područja plastičnih, kozmetičkih i rekonstruktivno-kirurških zahvata. Dr. Hodžić i njegovo stručno osoblje za kiruršku asistenciju, medicinsku njegu i anesteziju posvećeno je pružanju najbolje moguće medicinske usluge, ali i postoperativne njege i oporavka pacijenta.

KIRURG: DR. ENES HODŽIĆ i DR. TONČI RADOVANOVIĆ
SPECIJALNOST: kirurgija lica i tijela, oralna i dentalna kirurgija
KLINIKA: DR. HODŽIĆ 
LOKACIJA: Rovinj (Istarska 18)
KONTAKT: tel: +385 (0)52 842 500; e-mail: dr.eneshodzic@yahoo.com