Poliklinika Kosović

Bogata ponuda usluga za održavanje elastičnosti kože, uklanjanje nepravilnosti i njeno uljepšavanje.
Dermatološka ordinacija Kosović smještena je u Splitu, a osnovana od iskusnog dermatologa dr. Tedija Kosovića – koji se neprestano educira o novim trendovima u medicinskoj kozmetologiji. Ovdje možete isprobati najnoviju lasersku IPL tehnologiju koja ima mogućnost dubljeg prodora u različite slojeve kože, pa osigurava bolje rezultate. Jačina i frekvencija rada određuje se prema tipu kože, a svaki je tretman brz, učinkovit i gotovo bezbolan. Namijenjen je i muškarcima i ženama te zajamčeno osvježava izgled lica.

Na raspolaganju vam je i revolucionaran frakcijski laser, koji umjesto jedne zrake – ima njih stotinu unutar laserskog snopa. Na koži ostavlja trag u vidu bijelih točkica koje predstavljaju mikroskopska oštećenja vezivnog tkiva, a koja se nadomještaju novim tkivom u samo nekoliko dana. Prednosti laserske tehnologije očituju se i u preciznom površinskom djelovanju na kožu, koja ne šteti okolnom tkivu, te nudi brzi oporavak. 

U ordinaciji Kosović pronaći ćete rješenje i za uklanjanje “privjesaka”  – poput fibroma, bradavica i staračke keratoze. Odlučiti se možete za klasični kirurški zahvat, ili radiovalnu metodu koja na ostavlja ožiljke. Pritom se obavlja dermatoskopski pregled mikrokamerom, koji pruža cjelovit uvid u stanje promjena na koži.

LIJEČNIK: DR. TEDI KOSOVIĆ
SPECIJALNOST: medicinska kozmetologija
KLINIKA: KOSOVIĆ
LOKACIJA: Split (Spinčićeva 2g)
KONTAKT: tel.: (021) 348 144, e-mail: tedi@derma-kosovic.com