Poliklinika Ksaver

Prvi centar za oralno zdravlje u Hrvatskoj.
Stomatološka poliklinika Ksaver utemeljena je 1979. godine, i predstavlja prvi Centar za oralno zdravlje u Hrvatskoj. Osnovana je od strane dr. Marcele Perić, koja se školovala u Hrvatskoj, a dodatno usavršavala u poznatim stomatološkim ustanovama u svijetu. Dugogodišnji rad i uspjesi potakli su je da izradi programe “ZDRAVI ZUBI ZA CIJELI ŽIVOT” za sve dobne skupine, čiji principi se primjenjuju u Stomatološkoj poliklinici Ksaver pri svakom stomatološkom radu.

Poliklinika zapošljava i mlade stomatološke stručnjake dr. Marka Marovića i dr. Katherine Ann Miletić  koji pacijentu pristupaju individualno – vodeći se njegovim željama i očekivanjima. U radu koriste najsuvremeniju medicinsku opremu i potrošni materijal kako biste vi dobili provjereno najbolje rezultate.

Ovdje vam je na raspolaganju cjelokupna sanacija zuba, protetska i ortodonska rehabilitacija, ali i savjeti kroz postupak prevencije i liječenja.  
Vjerujete li kako se kvalitetna stomatološka prevencija može ostvariti samo u djetinjstvu – u poliklinici će vas razuvjeriti. Zubi su nam potrebni tijekom cijelog životnog vijeka, pa i prevencija mora slijediti te postulate. Najbolji dokaz stručnosti i profesionalnosti kadra ove poliklinike očituje se u  dodijeljenom certifikatu ISO standarda za kvalitetu.

STOMATOLOG:
DR. MARCELA PERIĆ
SPECIJALNOST: oralna i dentalna kirurgija
KLINIKA: KSAVER
LOKACIJA: Zagreb (Ksaver 200)
KONTAKT: tel.: + 385 1 46 77 554; e-mail: info@stomatolog-ksaver.hr

Facebook Like Button