Poliklinika Legović

U potrazi ste za liječnikom koji će vam nadomjestiti izvađeni zub, izravnati niz ili izbijeliti zubnu caklinu?
Poliklinika za stomatologiju Legović u Poreču pravi je odabir za vas. Ponosi se dugogodišnjom obiteljskom tradicijom i vrhunskom stručnošću. Ovdje vas očekuje prof. dr. sc. Mario Legović, primarijus specijalista ortodoncije, te dr. Asja Legović, magistra znanosti i specijalistica ortodoncije. U njihovim kombiniranim biografijama ističu se članstva u Akademiji medicinskih znanosti RH, SIDO-u, te Stomatološkom i ortodonskom društvu Hrvatske i Europe.

Ne čudi stoga što stomatološka poliklinika Legović nudi vrhunsku uslugu uz najsuvremeniju opremu i potrošni materijal prema europskim i svjetskim standardima. Poliklinika obuhvaća i vlastiti zubotehnički laboratorij koji jamči završetak najkompliciranijih zahvata.
Na raspolaganju su vam usluge s područja ortodoncije, fiksne i mobilne protetike, oralne kirurgije, paradontologije, radiologije, konzervativne i estetske stomatologije.

Stomatološka poliklinika Legović surađuje i s prof. dr. sc. Goranom Kneževićem pa vam se nudi i implantološki rad s prestižnom robnom markom Astro Tech. Ljubazan i stručan tim pacijenta uvijek stavlja na prvom mjesto, a poduzimaju se sve moguće radnje kako bi vam posjet ostao u bezbolnom i ugodnom sjećanju. Poslušat će sve vaše želje i očekivanja te ih potom realizirati u okviru svojih mogućnosti.

KIRURG: DR. MARIO LEGOVIĆ i DR. ASJA LEGOVIĆ
SPECIJALNOST: oralna i dentalna kirurgija
KLINIKA: LEGOVIĆ
LOKACIJA: Poreč (Ivana Gorana Kovačića 3)
KONTAKT: tel.: +385 52 431 248; e-mail: info@poliklinika-legovic.hr

Facebook Like Button