Poliklinika Maletić

Bogata ponuda estetskih kirurških zahvata u Daruvaru.
Poliklinika Maletić smještena je u samom centru Daruvara, a opremljena je svom potrebnom medicinskom opremom i instrumentarijem za izvođenje estetskih zahvata lica i tijela. U sklopu poliklinike nalazi se operacijska dvorana, jednokrevetne sobe za oporavak pacijenata, te ambulanta za preglede i kontrole. Ovdje možete korigirati nos, kapke i uške, povećati usne, zategnuti kožu lica i vrata, te ispeglati bore.

Na raspolaganju vam je povećanje, smanjenje i podizanje grudi, liposukcija tijela, zatezanje kože natkoljenice i trbušne stjenke. Tim medicinskih stručnjaka educiran je i za zahvat transplantacije kose, te raznovrsne estetske korekcije ženskog i muškog spolovila. Muškarci se tu mogu odlučiti za izduživanje ili podebljavanje spolovila, operacijsko liječenje erektilne disfunkcije te implantaciju  testis proteza.

Novost u poliklinici su tretmani protiv hrkanja koji se vrše bez anestezije te uz pomoć lasera Nd:YAG. Postupak se izvodi u ambulanti, traje oko pola sata, a jamči dugotrajne rezultate i san bez prekida. Poliklinika Maletić je i među prvima na hrvatskom tržištu koja je izvodila laserske tretmane operacije vena, kojima se uklanja mogućnost oticanja i osjećaja težine u nogama, sprečava oštećenje dubokih vena i estetski poboljšava izgled nogu.

Polikliniku je osnovao bračni par Maletić koju čine dr. Duško Maletić – specijalist estetske kirurgije koji se školovao u prestižnim medicinskim ustanovama u Češkoj, Švicarskoj i Italiji, te njegova supruga Ines Maletić – specijalistica anesteziologije i reanimatologije.

KIRURG: DR. DUŠKO MALETIĆ, DR. ANA MALETIĆ i DR. INES MALETIĆ
SPECIJALNOST: kirurgija lica i tijela
KLINIKA: MALETIĆ 
LOKACIJA: Daruvar (Trg Kralja Tomislava 1/1)
KONTAKT: tel.: 00385 43 335 330; e-mail: poliklinika-maletic@bj.htnet.hr

Facebook Like Button