Poliklinika Milojević

Neinvezivne metode estetske industrije za vraćanje kazaljka na satu.
Cilj poliklinike Milojević jest neinvazivnim estetskim metodama zaustaviti proces starenja, pomladiti pacijente i pomoći im da izgledaju u skladu sa svojim osjećajima – a ne godinama. Kombinacijom tretmana uz korištenje botoxa, dermalnih filera i kemijskih pilinga moguće je podići obrve, oblikovati obraze, izbrisati bore, podići neelastičnu kožu oko čeljusti, kutove usana i još mnogo toga.

Ovdje vam je na raspolaganju i niz najsuvremenijih laserskih tretmana kojim se mogu odstraniti nepravilnosti kože poput sunčevih i staračkih pjega, ožiljaka i tetovaža,  ali i zategnuti tonus lica i tijela, te osvježiti cjelokupni izgled. U poliklinici možete oblikovati stražnjicu i cijelo tijelo te povećati ili korigirati grudi nekirurškim metodom. Zahvat se obavlja revolucionarnim gelom Macrolane – prvim injektabilnim tretmanom hijaluronskom kiselinom – koji dolazi iz laboratorija švedskog Q-MED-a. Postupak se vrši u lokalnoj anesteziji, ne ostavlja ožiljke, a rezultati su vidljivi i preko godine dana.  

Rad poliklinike počiva na individualnom pristupu svakom pacijentu. Tijekom konzultacija medicinski tim stručnjaka poslušat će pacijentove želje i očekivanja te sukladno njima savjetovati odgovarajući tretman. Poliklinika Milojević smještena je na atraktivnoj zagrebačkoj adresi, a svoju podružnicu ima i u Londonu. Osnovana je od strane dr. Nikole Milojevića, sina poznatog estetskog kirurga dr. Boška Milojevića, koji se educirao u prestižnim hrvatskim i britanskim medicinskim institucijama,a iskustva skupljao i na svim važnijim svjetskim seminarima i kongresima.  

KIRURG: DR. NIKOLA MILOJEVIĆ
SPECIJALNOST: nekirurški estetski zahvati lica i tijela
KLINIKA: MILOJEVIĆ
LOKACIJA: Zagreb (Gundulićeva 40)
KONTAKT: tel.: +385 (0)1 485 4441; e-mail: nikola@milojevic.hr