Poliklinika Nola

Težnja za konstantnim napretkom osnova je rada ove poliklinike.
Poliklinika Nola ponosi se dugogodišnjim iskustvom, velikom referentnom listom i raznovrsnošću usluga. Pod liječničkom palicom dr. Ivane Nole i dr. Nenada Nole obavljaju specijalističke preglede s pripadajućom obradom, dijagnostikom i liječenjem na području dermatovenerologije, ginekologije, urologije, otorinolaringologije, nefrologije, gastroenterologije, ortopedije i  vaskularne kirurgije.

Ovdje vam se nude i različiti tretmani iz estetske dermatologije i antiaging procedure, koji predstavljaju moderni smjer u svjetskoj dermatologiji. Neprestano se usavršavaju i educiraju na brojnim kongresima u nas i svijetu, pa u radu koriste najsuvremeniju medicinsku opremu.
Uklanjanje mrlja ili tetovaža ovdje se postiže laserom Q swiched ruby, a o dubini i gustoći pigmenta ovisi broj potrebnih tretmana.

Uoči postupka koristi se lokalni anestetik u obliku kreme – pa tretman postaje gotovo bezbolan. Valja napomenuti da je za brisanje profesionalnih tetovaža potrebno i do 12 laserskih tretmana, dok ćete amatersku umjetnost na koži ukloniti u dvostruko kraćem  vremenu. Također, lakše je ukloniti crne, tamnozelene i tamnoplave tetovaže, nego crvene, narančaste ili žute.

Poliklinika Nola obuhvaća i sve djelatnosti dijagnostike bolesti dojke i kirurgiju – pa vam je na raspolaganju i povećanje grudi, odnosno njihova rekonstrukcija.

LIJEČNICI: DR. IVANA NOLA i DR. NENAD NOLA
SPECIJALNOST: medicinska kozmetologija
KLINIKA: NOLA
LOKACIJA: Zagreb (Folnegovićeva 1c)
KONTAKT: tel.: 01/ 467 5333, e-mail: info@poliklinika-nola.hr