Poliklinika Osijek

Individualna briga za pacijenta i najsuvremenija medicinska oprema.
Poliklinika Osijek – privatna poliklinika za estetsku kirurgiju i otorinolaringologiju – smještena je u Domu zdravlja Drava. Ponosi se ugodnom i pozitivnom atmosferom, individualnom brigom za pacijenta, kao i najsuvremenijom medicinskom opremom i najnovijim tehnikama na području estetske kirurgije.

Operacije se vrše u općoj ili lokalnoj anesteziji, te uz tim vrhunskih stručnjaka koji se neprestano usavršavaju i educiraju na svjetskim i domaćim kongresima i seminarima. Ovdje su vam na raspolaganju korekcije nosa, uški, vjeđa i cjelokupnog lica. Možete se odlučiti i za povećanje, smanjenje i podizanje grudi, liposukciju te korekciju opuštenog trbuha kao posljedice trudnoće, naglog povećanja tjelesne težine te gubitka elastičnosti kože.

Stručni medicinski tim ispeglat će vam bore na licu bez korištenja skalpela – odnosno putem injekcija botoxa, hijaluronske kiseline te radiorekvencijskog face-lifta. Riječ je o metodi koja koristi radiovalove za restruktuiranje potkožnog tkiva i povećanje kolagena – što dovodi do zatezanje kože i mladolikijeg izgleda.

Visokofrekventni radio-valovi radiofrekvencijskog aparata u poliklinici Osijek koriste se i za odstranjivanje kožnih izraslina poput madeža. Ova metoda je brža i jednostavnije od klasične operacije, ne dovodi do štete na okolnom tkivu, te ne ostavlja ožiljke.

KIRURG: DR. MAIDA ŠOŠ i DR. DARIO ŠOŠ
SPECIJALNOST: kirurgija lica i tijela
KLINIKA: Osijek
LOKACIJA: Osijek (Prilaz J. Leovića 4)
KONTAKT: tel.: 031/37-44-44

Facebook Like Button