Poliklinika Pantovčak

Važnost umjetničkog senzibiliteta kirurga i moralne dvojbe.
Poliklinika Pantovčak zdravstvena je ustanova specijalizirana za zahvate iz područja estetske kirurgije i medicine, a smještena je u rezidencijalnoj zagrebačkoj četvrti – u ugodnom i mirnom okruženju. Okuplja medicinski tim stručnjaka odgovarajuće kvalifikacije i dugogodišnjeg iskustva koji veliku pažnju posvećuju individualnim željama korisnika. U svome radu su izuzetno etični, pa će rizičan ili nepotreban zahvat – odbiti.

Medicinski stručnjaci poliklinike ponose se i umjetničkim senzibilitetom, kojeg smatraju presudnom odlikom za optimalni rezultat i zadovoljstvo pacijenta. Ovdje vam je na raspolaganju bogat spektar usluga s područja estetske kirurgije, poput korekcije nosa, kapaka, cjelokupnog lica i vrata (face-lift), kao i liposukcija, te zatezanje kože s kritičnih područja na tijelu. Možete se odlučiti i za folikularnu transplantaciju kose – FUA – koja se smatra najmanje invazivnom  metodom današnjice za ovaj zahvat.

Obuhvaća pojedinačni prijenos folikula sa stražnjeg dijela vlasišta uz pomoć mikrokirurškog pribora, a rezultira uistinu prirodnim izgledom pacijenta. Kod ove metode nema potrebe za skalpelom i šavovima – ne ostavlja ožiljke, posve je bezbolan te se izvodi u lokalnoj anesteziji.
U poliklinici Pantovčak nudi se i niz nekirurških zahvata – poput injekcija botoxa i hijaluronske kiseline za pomlađivanje lica ili neinvazivno oblikovanje usana.

KIRURG: DR. DRŽISLAV MARKOVINA
SPECIJALNOST: kirurgija lica i tijela, transplantacija kose
KLINIKA: PANTOVČAK
LOKACIJA: ZAGREB (Pantovčak 38a)
KONTAKT: tel.: +385 1 48 22 091; e-mail: info@poliklinikapantovcak.hr