Poliklinika Pivac

Stomatološka poliklinika koja pruža širok i zdrav osmijeh.
Stomatološka poliklinika dr. Pivac smjestila se u jednom od najljepših hrvatskih ljetovališta – u centru Makarske. Osnovana je istaknutog liječnika Joška Pivca, koji nudi sve stomatološke usluge na jednome mjestu. Dr. Pivac veliku pažnju posvećuje preventivi te vjeruje da je prirodan zub mnogo bolji od najkvalitetnijih implantata na tržištu. Rado razgovara sa svakim pacijentom o njegovim specifičnim potrebama i nudi korisne savjete.

Na raspolaganju vam je standardno liječenje zubnog mesa i zubi, odnosno popravljanje istih kompozitom – bijelim materijalom za punjenje koji zadovoljava najzahtjevnije kriterije u stomatologiji. Odlučiti se možete i za izbjeljivanje zubi, protetski i implantološki rad.
Poliklinika je opremljena najsuvremenijom opremom, a raspolaže i vlastitim dentalnim laboratorijem koji omogućava praćenje svake faze izrade krunica, mostova i proteza te ih prilagođava individualnim potrebama korisnika.

U poliklinici se koristi samo najkvalitetniji materijali svjetskih tvrtki, kao što su Dentsply USA, Kerr USA, ESPE 3M Germany, GC Japan i slične.
Dakako, valja napomenuti da je ordinacija dr. Pivca smještena u idiličnom mjestu podno Biokova, okružena čistim plavim morem, bijelim šljunčanim plažama i mediteranskom vegetacijom – te je savršena odrednica i za turiste iz stranih zemalja, koji želje uljepšati svoj osmijeh i kvalitetno se odmoriti.

KIRURG: DR. JOŠKO PIVAC i DR. LEO PIVAC
SPECIJALNOST: oralna i dentalna kirurgija
KLINIKA: DR. PIVAC 
LOKACIJA: Makarska (Ruđera Boškovića 8)
KONTAKT: tel.: 021 615 300; e-mail: josko.pivac@st.htnet.hr