Poliklinika Sokol

Raznovrsne estetske usluge za područje lica, vrata i dekoltea.
“Koža je najveći organ našeg tijela, ona signalizira što se u organizmu događa, na njoj se sve vidi, a njeno liječenja povezuje razne grane medicine. Liječenje kožnih bolesti je izazov koji me ispunjava,” riječi su dr. Jadranke Sokol. Ova specijalistica dermatovenerologije educirala se i usavršavala u brojnim medicinskim ustanovama u Hrvatskoj, a u veljači 2010. osnovala i vlastitu polikliniku.

Poliklinika Sokol jest centar za dermatovenerologiju i medicinsku kozmetologiju, opremljena je najsuvremenijom medicinskom opremom i potrošnim materijalom, a pruža brojne neinvazivne estetske zahvate na području lica, vrata i dekoltea. Ovdje su vam na raspolaganju laserski tretmani uklanjanja sunčevih i staračkih pjega, nepravilnosti kože i različitih izraslina. Nudi vam se pomlađivanje i peglanje bora uz pomoć radiofrekvencije, kemijskog pilinga, hijaluronske kiseline i botoxa.

Odlučiti se možete i za suzbijanje akni, uklanjanje kožnih tumora te liječenje različitih kožnih, alergijskih i spolnih bolesti.
Prepustite im se bez razmišljanja, jer se osoblje klinike ponosi visokom profesionalnošću, ljubaznošću i spremnosti da riješi svaku želju ili mogući problem.

LIJEČNIK: DR. JADRANKA SOKOL
SPECIJALNOST: medicinska kozmetologija
KLINIKA: SOKOL
LOKACIJA: Zagreb (Manterovčak 24)
KONTAKT: tel.: +385 1 345 68 65; e-mail: basokol@gmail.com