Poliklinika Uglešić

Kirurške i neinvazivne estetske korekcije na području lica. 
Prof. dr. sc. Vedran Uglešić pročelnik je Katedre za maksilofacijalnu kirurgiju Stomatološkog fakulteta u Zagrebu i pročelnik Odjela za plastičnu i rekonstruktivnu kirurgiju lica Klinike za kirurgiju lica, čeljusti i usta. Medicinski fakultet završio je u Zagrebu, a redovito se usavršava na brojnim svjetskim seminarima i kongresima. Stručnjak je na području estetske kirurgije lica, odnosno korekcije uški, nosa, brade, očnih vjeđa, čela, kao i cjelokupnog lica (face-lift).

Postupak face­-lifta započinje rezom na području sljepoočnice odmah iznad i ispred uha te se kreće ispod uške na liniju kose na vratu. Koža se odiže s obraza, kao i potkožno tkivo i mišiće lica. Odstranjuje se višak vezivnog tkiva, a potom slijedi šivanje. Operacija traje od dva do četiri sata, a najčešće se izvodi u općoj anesteziji.

Da bi bili zadovoljni krajnjim rezultatom u klinici vam je na raspolaganju računalna simulacija. Proces započinje fotografiranjem vašega lica u različitim položajima koje se pohrane u računalni program specijaliziran za analizu lica. Liječnik i pacijent zajedničkim snagama traže realnu moguću sliku novoga izgleda.

Program može simulirati svaki zahvat na licu, a najvjernije analize postižu se kod operacije nose, promjene profila i koštane korekcije kostiju lica.
U klinici vam je na raspolaganju i pomlađivanje uz pomoć kemijskog pilinga i dermoabrazije, te uklanjanje raznovrsnih kožnih izraslina i ožiljaka.

KIRURG: PROF. DR. VEDRAN UGLEŠIĆ
SPECIJALNOST: kirurgija lica, čeljusti i usta
KLINIKA: UGLEŠIĆ
LOKACIJA: Zagreb
KONTAKT: mob.: 091/5795830