Poliklinika Žgaljardić

Pioniri laserske liposukcije i drugih modernih metoda estetske kirurgije u Hrvatskoj.
Poliklinika Žgaljardić specijalizirana je za maksilofacijalnu, opću i plastičnu kirurgiju, anesteziologiju, reanimatologiju i intenzivno liječenje, a smještena na dvije lokacije – u Zagrebu i Opatiji. Osnovana je od strane dr. Zorana Žgaljardića, koji je diplomirao na Medicinskom fakultetu u Rijeci, a dodatno se educirao u poznatim svjetskim medicinskim institucijama. Neprestano prati nove trendove u estetskoj kirurgiji i usavršava se na brojnim inozemnim kongresima i seminarima.

Ne čudi stoga što filozofija klinike počiva na kombinaciji znanja, iskustva te novih tehnologija. Točnije, temelji se na spoju modernih i minimalno invazivnih kirurških tehnika s laserskom tehnologijom u vidu postizanja brzog oporavka te željenog estetskog rezultata. Ova je poliklinika bila među prvima u Hrvatskoj koja je koristila radiofrekvenciju kao metodu pomlađivanja i oblikovanja tijela, a nalazi se i među pionirima laserske liposukcije u Lijepoj našoj. 

Laserom se, naime, otapaju masne stanice u svojim prirodnim ovojnicama te se dobiva emulzija koja se mikrokanalima uklanja iz tijela. Procedura je manje traumatska za tkivo od standardne hidromikroliposukcije, a smanjuje se mogućnost i od gubitka krvi. Poliklinika Žgaljardić okuplja tim vrhunskih stručnjaka, opremljena je najsuvremenijim medicinskim instrumentarijem, a nudi i standardnu paletu usluga s područja estetske kirurgije poput korekcije nosa i uški, lica, čeljusti te grudi.  

KIRURG: DR. MED. SC. ZORAN ŽGALJARDIĆ
SPECIJALNOST: kirurgija lica i tijela
KLINIKA: ŽGALJARDIĆ
LOKACIJA: Zagreb (Donje Svetice 46c) i Opatija (Nova cesta 46b)
KONTAKT: tel.: +385 1 245 0667, +385 51 271065; e-mail: zoran.zgaljardic@gmail.com

Facebook Like Button