Popularna upcycling linija trapera ovo proljeće ima 13 novih modela

KLISAB predstavlja DENIMDENIM2 kolekciju, drugo izdanje popularne linije u kojoj lucidnim dizajnom brend daje novu vrijednost korištenom traperu.

denim-kolekcija-1

Osim fotogeničnog izgleda i transsezonske kvalitete, taj popularni materijal zbog svoje izdržljivosti jamči i trajnost upcycling proizvora, pa je time ovaj dizajn i rezultat napora brenda KLISAB da nas približe idealu održive mode.

denim-kolekcija-2

Filigranskom izvedbom spajanja korištenog jeansa DENIMDENIM2 ovo proljeće nudi deset novih modela i to hlače i suknju nastali spajanjem postojećih traperica, mini suknju, sako, prsluk, košulju, dva modela topa i dvije haljine. Uz odjeću, linija ima i tri modela DENIMDENIM asesoara u čijoj izradi su korišteni manji komadi materijala preostali u procesu pripreme jeansa za patchwork, zbog čeka se cjelokupna linija može opravdano označiti kao proizvedena s nula otpada.

denim-kolekcija-3

Pored remena i nove KLISAB torbe od trapera, predstavljen je i upcycling bucket hat, a KLISAB ga je razvio uz podršku brenda Samsung. Ovaj bucket hat izrađen je u limitiranoj ediciji od 23 komada, naznačujući time poveznicu asesoara s novom Samsung Galaxy S23 serijom pametnih telefona.

denim-kolekcija-4

Točka prepoznavanja ovih dvaju brendova bila je i činjenica da su pametni telefoni iz nove Samsung Galaxy S serije izrađeni recikliranjem ribarskih mreža iznesenih iz oceana, a podrška koju je u ovoj kolekciji Samsung pružio domaćem prêt-à-porter brandu jasna je ilustracija i važnosti koju Samsung daje dizajnu uopće, kao i razvoju lokalne kreativne zajednice.

denim-kolekcija-5

Ovaj bucket hat bit će dostupan u limitiranoj ediciji na www.youniversity.club platformi, a čitava kolekcija u KLISAB dućanu na adresi Masarykova 18 (Obrtnički prolaz 4).

Kolekciju DENIMDENIM2 predstavljaju vizuali koje potpisuje međunarodno propulzivni domaći fotograf Fillip Koludrović. U drugoj suradnji s brendom, Koludrović je ovu kolekciju predstavio radom koji ishodište ima u punk estetici.

denim-kolekcija-6

Stilist kose kampanje je Mijo Majhen za Keune Haircosmetics, MUA je rad Saše Jokovića za Estée Lauder, styling potpisuje Ana Nikačević s asistentom Filipom Paljakom, a modeli su Anica (Faith Model Management) i Max. Producent suradnje je Nikola Beban.

Uz dopuštenje: PRiredba Studio

Facebook Like Button